Wpis z mikrobloga

@RenkaRenkeMyje: no to fajnie, prowadź sobie ( ) Ja natomiast prowadzę największe forum stali gorzów i jeśli ktokolwiek obraża tam janowskiego czy wrocław w taki sposób jak np wy Bartka to dostaje natychmiastowego bana bez możliwości odwołania ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@jankes83 moze Cie rozczaruje ale sam krece beke z janowskiego. Jak juz wspominalem, branie postow na wykopie na powaznie szkodzi zdrowiu.

Kiedys ten tag zuzlowy byl spoko, mozna bylo sie dla beki ponabijac ze wszystkich i potrollowac a teraz kazdy wpis jest oceniany przez jury xD

O zuzlawce juz nie wspominam, bo mozna zartowac z kazdego byle nie z nich.
  • Odpowiedz
@RenkaRenkeMyje: No żużlawka to akurat circle jerk. A co to tagu na wykopie to fajnie jeśli właśnie moglibyśmy pogadać na serio, a nie tylko wyśmiewać się nawzajem. Założę się że na discordzie prowadzicie normalne dyskusje. Czemu nie na wykopie? Znanego gorzowskiego trolla i jemu podobnych mozna po prostu ignorować.
A jeszcze co do twoich pretensji że cię zablokowałem - ty zrobiłes to pierwszy. Ja się odwdzięczyłem (później mi się przypomniało)
  • Odpowiedz
  • 0
@jankes83 bo na discord poszła cala normalna ekipa ktora miala dosc darta przez co teraz jest tam 35 osob z roznych klubow i nikt sie nie zachowuje jak szympans. A na wykop wchodzimy dodac poscik po ktorym i wykop i zuzlawka rzygaja pod siebie z nerwicy. Nie mam ochoty na czytanie zyczen dla zawodnika zeby sie polamal, a potem odpisywac na powaznie
  • Odpowiedz