Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Umówiłem się z dziewczyno z tindera na ONS to moje pierwsze spotkanie tego typu, i szczerze nie wiem jak się do tego zabrać od razu jechać w ustronne miejsce? dodam że jestem trochę nieśmiały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#seks #tinder #ons #logikarozowychpaskow #fwb #badoo

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61139ea9d54b81000a2e2fdf
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
  • 22
@AnonimoweMirkoWyznania: A dwie opcje albo ugadujesz sie z panna ze idzie do Ciebie / jakiegos ogarnietego miejsca typu mieszkanie na doby hotel, albo bierzesz do auta i kombinujesz. Jak chcesz działać w aucie działaj dotykiem slowem gestami. Porozmawiaj przytul przezliż sie z laska na przednim siedzeniu zapros do tylu i samo pojdzie. Tylko nie pytaj laski "To co robimy" Tylko działaj! Jak laska przy przytulani u czy calowaniu nie bedzie miała
@AnonimoweMirkoWyznania: jedź do hotelu a nie marudź, przecież to nie jest majątek a warunki zajebiste i od razu zyskasz w oczach. Od samego początku bądź pewny tego co robisz i nie zadawaj durnych pytań. Dowiedz sie czym jest męski charakter i charyzma. Przeszarżowanie od razu jest i tak lepsze niż zawahanie sie i brak pewności, więc lepiej od razu ją przyciśnij do ściany w pokoju i przeliż sie z nią a
Hotelu? To brzmi jakby wykopki gdzieś to podsłyszały od ojców januszy i #!$%@?ą takie głupoty tutaj.

Wpis jest oczywistą zarzutką, na ons się umówił i nie wie co i gdzie? Jeśli nie to z takim intelektem lepiej nie ryzykować przedłużenia linii genowej.