Czy przy dobrych wynikach hormonalnych można mieć ginekomastie?
Chce zrobić sobie za tydzień badania hormonów żeby wykluczyć że wszystko jest z nimi w porządku i to kwestia liczenia kcal zanim spadnę z brzucha i z klaty, wszędzie sucho ale chce wykluczyć hormony.
@PiersiowkaPelnaZiol: Pomacaj. Jak masz twarde bruzdy w jakimś miejscu to gyno. Jak wszystko miękkie to tłuszcz czyli lipo. Trening, dieta i poprawa ;).
@Kasahara: chce sprawdzić czy mam badania w normie, co do usg to byłem 2x i były dwa różne wyniki, więc na razie 3 raz nie pójdę, co w tym nie logicznego?
To, że mając każdy z parametrów obojętnie czy poniżej, po środku normy, czy powyżej normy nie jest podstawą do diagnostyki ginekomastii i z nią równoznaczny lub jej zaprzeczający. Możesz mieć wszystko w normie i mieć gino, możesz mieć wszystko ponad normę i nie mieć gino.
Chce zrobić sobie za tydzień badania hormonów żeby wykluczyć że wszystko jest z nimi w porządku i to kwestia liczenia kcal zanim spadnę z brzucha i z klaty, wszędzie sucho ale chce wykluczyć hormony.
A potem rekomp
mam taką listę
tsh
ft3
ft4
testosteron
prolaktyna
estrogen
morfologia rozszezona
Coś jeszcze?
#silownia #mikrokoksy
drugi lekarz mi powiedział ze to na pewno nie ginekomastia
Jak na opisie USG nie ma gino, to go nie masz i koniec tematu.
może założyła że białko było z sfd xD
Nie rozumiem Cię chłopie. Czy do Ciebie nie dociera?
Ty chcesz z krwi zbadać czy masz złamaną czy pękniętą kostkę
Dosłownie na tym poziomie to absurd.
Komentarz usunięty przez autora
To, że mając każdy z parametrów obojętnie czy poniżej, po środku normy, czy powyżej normy nie jest podstawą do diagnostyki ginekomastii i z nią równoznaczny lub jej zaprzeczający. Możesz mieć wszystko w normie i mieć gino, możesz mieć wszystko ponad normę i nie mieć gino.
co do usg zrozumiałem, na razie nie idę, po prostu dodam cardio na rowerze codziennie żeby zbić kcal