Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
✨️ Jak poradzić sobie z presją rodziców w związku? Ⓘ
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem
Jestem z dziewczyną od półtora roku. Od pewnego czasu zaczęliśmy poruszać tematy dotyczące wspólnego zamieszkania w przyszłości. Jeszcze zanim się poznaliśmy, rodzice mojej dziewczyny zaczęli budować dom z myślą, że jego górna część będzie przeznaczona dla niej. Z czasem wymyślili, że ja i moja dziewczyna wprowadzimy się na górę i będziemy mieszkać razem z nimi. Szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie takiego rozwiązania. Jestem

#primemma Przepraszam za złe postrzeganie mężczyzn i stosunek do nich w zeszłym roku. Wiem, że Was to uraziło dlatego postanowiłam się zmienić. Przeczytajcie:
W końcu ubrana jak należy i w odpowiednim miejscu, bo w kuchni - gotowa ulegać swemu mężczyźnie i słuchać go we wszystkim bezgranicznie. Oddawać mu wszystkie zarobione przez siebie pieniądze (bo on najlepiej nimi rozporządzi - w końcu jest moim autorytetem), od chwili przekroczenia przez niego progu
W końcu ubrana jak należy i w odpowiednim miejscu, bo w kuchni - gotowa ulegać swemu mężczyźnie i słuchać go we wszystkim bezgranicznie. Oddawać mu wszystkie zarobione przez siebie pieniądze (bo on najlepiej nimi rozporządzi - w końcu jest moim autorytetem), od chwili przekroczenia przez niego progu
źródło: DA825841-ED23-4A68-B880-A093B3515E29
Pobierz

dzisiaj wieczorem strimek i nowa fejk laska wjeżdża co wygląda na nieletnią, więc może być ciekawie więc nie zapomnijcie o łapce w górze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@VonFryc1122 @DeltaMike_98 @iustitia_ad_omnes @jurek-xd @wszystkiekoty @klebix @kondzio63 @kokisz @kldsk @Mircosoft @jarek_bo_nie_zbychu @Pandamix @Fenrir_returned @Staraagrafka
@Fenrir_returned @Mytmakiw, @creativvvvvvvvvvvvv @Szczepan_Rydzyk @sorry_jak_bede_sie_powtarzac @Nagato @alessia8 @Opokaa
@wstydzioszek @Szczepan_Rydzyk @Kakir @magenciorek @kebabinho_shoty @maderFucker @Fenrir_returned
@Fenrir_returned @maderFucker
@Szczepan_Rydzyk @sorry_jak_bede_sie_powtarzac @Nagato @alessia8 @Opokaa
@wstydzioszek @Szczepan_Rydzyk @Kakir @Fenrir_returned @a_ma_pan_dowud @THERMOKAD @Schneider_Dvorzak @Hanneman @BigSmoke01 @europa89 @Maaska @Okex @dusigrosz69 @Apox @DonElPedro @pawelek @MarianoaItaliano
JAK NIE CHCESZ BYĆ WOŁANY DODAJ MNIE NA CZARNOLISTO
#odynlive