Wpis z mikrobloga

@TenTypZez: mieszkam we Wrocławiu i mam dużo znajomych tu. Większość by rozpoznała go na ulicy/wakacjach. Wśród tych znajomych mam też takich, co byliby w stanie powiedzieć coś podobnego.
  • Odpowiedz
@mroz3: Ale co jest z sutrykiem nie tak? Stachowiak z PiSu byłaby lepsza? Sutryk ma spoko podejście, ostatnio nawet go spotkałem jak był ze znajomymi na rynku. Wyobrazacie sobie jakiegokolwiek polityka PiSu na rynku z kolegami? Bez ochrony?
  • Odpowiedz
Pytanie skąd wiedział, że to mężczyzna, a jego osoba partnerska była dziewczyną? Nieladnie tak zgadywać jakiej te osoby były płci.
  • Odpowiedz
@anzelmbohatyrowicz

@mroz3: Ważne jest kochać siebie i wgl, ale czy to już nie jest Narcyzm? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Sam narcyzm nie jest zły, jeśli ma swoje umocowanie w rzeczywistości. Patrz Trump.

W tym przypadku nie ma odniesienia w rzeczywistości, więc trochę śmieszne.
  • Odpowiedz
@hipodrom: No tak, bo w wyborach startowali tylko prezydent Sutryk i poseł Stachowiak. Wcale nie było innych kandydatów. Niestety polityka samorządowa dużych miast jest utaplana w tej krajowej, dlatego potem mamy miernych prezydentów, ale przynajmniej z nadania politycznego. Miarą sukcesu włodarzy miast i miasteczek nie jest to czy wychodzą na rynek bez ochrony. Opierając się jedynie na jego obietnicach programowych to osiągnięcia prezydenta Sutryka są po prostu marne. Tutaj głos
  • Odpowiedz
Tak było, to ja byłem tym portem.

A kapitan wyszedł i zaczął klaskać.

@mroz3: Może na mazurach spotkał Lecha Wałęsę i akurat ten udzielił mu szybkich korepetycji. Jak zapisał się na regularne lekcje to będzie ciekawie w nadchodzącym czasie.
  • Odpowiedz
@Najzajebistszy: serio zmienilibyscie tego prezydenta? Czego brakuje w jego działaniach albo co robi nieprawidłowo? Jedyne z czym się spotykałem to niezadowolenie z powodu remontów, no ale one są konieczne i trzeba nadrobić lata zaniedbań
  • Odpowiedz
@zuku98: Lata czyich zaniedbań? Przecież Wrocławiem rządzą od lat Ci sami ludzie, ta sama opcja polityczna dominuje w Radzie Miejskiej. Klub tylko zmienił nazwisko w nazwie: z Dutkiewicza na Sutryka. Chcesz żebym Ci streścił całą obecną politykę sektorową miasta? Odsyłam chociażby do portalu założonego przez aktywistów: sutryk.info
  • Odpowiedz