Aktywne Wpisy

BayzedMan +18
Wiecie co jest najśmieszniejsze w tym konflikcie?
Że ruskie małpiszony czują potrzebe poniżania Ukraińców, których nie potrafią podbić. Czaisz? 2 armia świata, kraj z największymi zapasami wojskowymi w historii ludzkości po związku radzieckim, z 10k czołgów w magazynach, nie potrafi przejąć najbiedniejszego kraju w europie, BA! Zwolennicy i putiniarze czują się w obowiązku aby propagandowo niszczyć wizerunek tego kraju, BO NIC INNEGO NIE SĄ WSTANIE JUŻ ZROBIĆ. Robią sobie memy z broniącego
Że ruskie małpiszony czują potrzebe poniżania Ukraińców, których nie potrafią podbić. Czaisz? 2 armia świata, kraj z największymi zapasami wojskowymi w historii ludzkości po związku radzieckim, z 10k czołgów w magazynach, nie potrafi przejąć najbiedniejszego kraju w europie, BA! Zwolennicy i putiniarze czują się w obowiązku aby propagandowo niszczyć wizerunek tego kraju, BO NIC INNEGO NIE SĄ WSTANIE JUŻ ZROBIĆ. Robią sobie memy z broniącego

Mam szanse na dziewczynę z brzydka morda? #przegryw #pokazmorde

A kapitan wyszedł i zaczął klaskać.
#wroclaw
@hipodrom: xDDDDDD
Ja #!$%@?ę, wy serio macie takie urojenia? Twoim zdaniem co, politycy PiSu siedzą w domach w letnie wieczory, a z domu to tylko do kościoła wychodzą? xD
@mroz3:
Komentarz usunięty przez autora
Obsada:
6 platek
2 molinezje
5 kiryskow
Dzisiaj dodatkowo zaprosiłem 2 glonojady (rubber lipped pleco)
I gwiazda: Dwarf gourami
Dwarf gourami wykazuje zadziwiająca agresję w stosunku do innych ryb, głównie do molinezji, ale po wpuszczeniu glonojadów również do nich.
Nie dochodzi do walk ale cały czas zaczepia te rybki, one uciekają i tak w kółko. Czy powinienem się go pozbyć? Czytalem ze z gourami to jest "hit or miss"