@Rabusek: a jak to działa jeżeli pojadę do kraju spoza UE ale nie z Polski tylko z Berlina i z Niemiec do Polski Flixbusem? Jest kwarantanna czy nie ma?
@Rabusek: robisz świetną robotę stary, a masz info od mirka który leciał w ten sposób z Berlina? Czy da się ominąć test przed wejściem na pokład i przed przylotem do Niemiec? Wiem, że przed 01.08 dałoby się bo nie trzebabyło test na tranzyt a teraz trzeba.
masz info od mirka który leciał w ten sposób z Berlina? Czy da się ominąć test przed wejściem na pokład i przed przylotem do Niemiec?
@Stettiner22: nie wiem, i nawet gdyby to sie udało, nie znam podstaw prawnych w Niemczech. nie miałbym czasu ogarniać systemów prawnych każdego kraju :)
@Rabusek: wiesz jak wygląda kwarantanna przy podróży UA-->PL? Autobus/bus jako środek transportu. Czy te metody działają również w tym przypadku(spoza UE)?
Jak lecisz jako student wystarczy z polskiej szkoły papierek że jest uczniem, w tym musi być zawarte dane osobowe , NIP szkoły, pieczątka szkoły i dyrektora. Przechodzi jak świeże bułeczki :)
Jak lecisz jako student wystarczy z polskiej szkoły papierek że jest uczniem, w tym musi być zawarte dane osobowe , NIP szkoły, pieczątka szkoły i dyrektora. Przechodzi jak świeże bułeczki :)
@Pawcio21012: Żartujesz? Od lipca krąży decyzja sanepidu że sie nie zgadzają. Kiedy Ci to przeszło?
@Rabusek: └[⚆ᴥ⚆]┘
@Stettiner22: nie wiem, i nawet gdyby to sie udało, nie znam podstaw prawnych w Niemczech. nie miałbym czasu ogarniać systemów prawnych każdego kraju :)
@Pawcio21012: Żartujesz? Od lipca krąży decyzja sanepidu że sie nie zgadzają. Kiedy Ci to przeszło?