Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +631
bibi__ +275
Jako iż jestem już posiadaczką afly, szczęśliwa czy nie to się okaże za jakiś czas XD to chcę się pochwalić moją kobyłką (。◕‿‿◕。)
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
#motoryzacja #alfaromeo #alfaholicy
Paradoksalnie technologie które stworzył mężczyzna stały się narzędziem uderzającym w niego samego.Internet ,smartfony(aplikacje jak Tinder czy Instagram) a także większe możliwości podróżowania po świecie spowodowały dominację kobiet na rynku matrymonialnym.
#blackpill #feminizm #logikarozowychpaskow #redpill #mgtow #tinder
Może nie taka łatwa ale życia lub zdrowia nie ryzykujesz.
Tutaj nie chodzi o mnie,mówię o problemie społecznym.Nie każdy myśli o sobie jak ty.
- i dizwnyn trafemvfeministki podnksza wrzask tylko o menedzerow, prezesow i inzymierow xD
A smieciarzy, gornikow, pracownikow fizycznych itp jakos nienzauwazaja xdDD
No to o co chodzi feministkom? Jedni (kobiety) wola prace biurowa i koncza himanistyczne studia a inni (mezczyzni) koncza stydia technicznw i zostaja inzynierami
To czemu feminy maja o to bol d--y? xD
@JediKnight: Wcześniej Hedy Lamarr wynalazła technologię FHSS, na której podstawie działają dzisiaj Internet i technologia komórkowa. I co teraz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
O to to,w punkt.Ogólnie gap pay to straszny mit.
Przypuszczam żeby powstala technologia FHSS potrzebne były inne odkrycia,którzy odkryli... mężczyźni( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście nie neguję tego że kobiety też mają w tym udział ale jest on dużo,dużo mniejszy niż mężczyzn.
Nie żebym to sobie przypisywał jako facet,mówię to jako obiektywny fakt.Jest z pewnością mnóstwo inteligentniejszych kobiet ode mnie ale to akurat nie jest trudne ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Nie
Chyba tak ale możesz mnie oświecić.
@JediKnight: false, jedyne co do tego doprowadziło to rzesze mężczyzn
które babom na to pozwalają. Gdyby chłopy zaczęli takie kobiety poddawać ostracyzmowi to od razu by im zmiękła faja ale jako że jest wielu którzy będą je tolerować, akceptować, podrywać czy utrzymywać
Przecież jakby zaorać simpów to momentalnie k------a z aplikacji zostałyby odcięte od atencji. I całe te aplikacje do k-------a się by zdechły z głodu- nie ma użytkowników, nie ma przychodu z reklam i golda.
@Czesterek: no pozdrawiam przybysza z alternatywnej rzeczywistości. Wiadomo że w szkole dziewczynom zawsze było wolno więcej i zawsze były chwalone że grzeczne a chłopcy ganieni za to że rozrabiają. No ale rozumiem że możesz mieć spaczony obraz rzeczywistości skoro pochodzisz z dysfunkcyjnej rodziny.