Aktywne Wpisy

WarmianinPodlaski +264
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz
AST0N +31
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

Na kilka milionów więźniów obozów zagłady za homoseksualizm trafiło tam nie więcej jak 15 tysięcy ludzi. Strzelam że już nominalnie więcej zesłano tam katolickich duchownych. Dla większości z nich orientacja była tylko wymówką do skazania, kiedy to prawdziwym powodem były niepoprawne poglądy czy pochodzenie.
Zarówno w samym SS jak i wśród wyższych nazistowskich partyjniaków trafiało się
@amantadeusz: Źle, koniec tematu.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Koliat: Nie mieszajmy dwóch systemów walutowych. Rohm i reszta kierownictwa SA została wycięta z powodu rywalizacji z SS o władzę w państwie, to jak sobie ssmani to przedstawiali propagandowo nie ma większego znaczenia, clou nocy długich noży nie miało nic wspólnego z homkseksualizmem. Zresztą kiedyś trafiłem na wspomnienia polskiego dyplomaty (nazwiska
Jak ja się ciesze, że neuropa już powoli zdycha ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czasem zapominam jak w neuropie popularna jest homofobia i nienawiść do gejów.
@amantadeusz: Zostałeś zaorany jak pole buraków przez @Koliat i jeszcze tupiesz nóżką że cię mode przytemperował xD
Neuropa ma się lepiej niż kiedykolwiek pysiu, to konserwy mają problem bo jedyne z czym są kojarzone to antynaukowa szuria i bełkot godny pijanego mietka spod
Prawdopodobnie jako typowy polski homofob również popierasz komunistę @Koliat w jego uwielbieniu wobec Związku Radzieckiego. Ojczyźnie tolerancji wobec homoseksualistów, który to do końca swojego istnienia penalizował homoseksualne stosunki i traktował oficjalnie homoseksualizm jako chorobę psychiczną.
@amantadeusz: Dostałeś argumentami po ryju i jedyne jak potrafisz "oddać" to ad personam - wow! xD
@Kryspin013: Fakty to nie opinie. Nie ma tu żadnego argumentu personalnego.
Tak naprawdę to większość ludzi nie widzi jakiejś większej różnicy między neuorpą czy konserwami. Ten sam internetowy chlew. Reakcja neandertalczyków z powodu mojego komentarza dobitnie to
@amantadeusz: No typie, co komentarz to sam się ośmieszasz. Zesrałeś się bo ktoś postanowił obalić twoją tezę, obrażasz innych a potem piszesz:
Weź się ogarnij bo robisz z siebie idiotę.
Zapomniałeś jeszcze się zesrać o to, że nazwałem neuropę geriatrią. Oczywiście w tym czasie przeglądając retro amigi dla starych dziadów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@amantadeusz: przed zdechnieciem zdążyli cie zaorac
@Koliat: brawo! Twój komentarz do tego wpisu powinien zaistnieć jako znalezisko. Serio - może choć trochę do prawackich łbów trafiłoby do czego prowadzą ich poglądy