Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@skorpion666: policjant z interwencji po obejrzeniu stwierdzil ze mam sie udac na komisariat, przyznal mi racje. policjant na komisariacie to leniwy s------l inaczej milicjant na cieplej posadce
  • Odpowiedz
@skorpion666: że niby co? Został okradziony ze swoich pieniędzy w bezczelny sposób i miał odpuścić, bo to tylko 30zł? Taką drogą patusy mogą mieć wszystko za darmo i nikt nie powinien ich zaczepiać, bo kwota niska.
  • Odpowiedz
. Policjanci na komisariacie byli bezczelni, niemili i mi nie pomogli.

@Stachio: tak naprawdę dopiero tu jest początek historii. Co to znaczy "nie pomogli"? Zgłosiłes napaść? Przyjęli zgłoszenie? Patrol patrolem ale najważniejsze jest własnie to co było rano.
  • Odpowiedz
@slapdash: policjanci z interwencji przyjeli zgloszenie, powiedzieli zebym zglosil sie na komisariat, tam nic nie udalo mi sie zalatwic, przepraszam za pisanie jak debil
  • Odpowiedz
@Stachio: brałeś numery, imiona i nazwiska tych kmiotów zwanych milicjantami? Jak tak, to zasuwaj na komendę zgłosić skargę na wszystkich i przy okazji wymuś odmowę przyjęcia zgłoszenia na papierze ( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@Stachio: idź, zgłoś napaść i drzyj morde jak będzie trzeba. W razie czego = pisz skarge do komendanta czy nawet do prokuratora o niedopełnienie obowiązków. I na wszystko papier, protokoł itd.
  • Odpowiedz
@Stachio: obejrzałem - nie chcą zapłacić, leca z łapami, ostrzegasz ich, potem szarpanina. Ich jest dwóch, ty masz rację. Ale to osobna sprawa od tego, że mendy nie chcą podjąć tu czynności.
  • Odpowiedz