Aktywne Wpisy
inko-gnito +51
Ktoś rozumie ten fenomen posiadania jak największej ilości samochodów w polskich domach? Coraz częściej widzę sytuacje, gdzie liczba samochodów=liczba dorosłych mieszkańców+1 i jeszcze do tego traktor xD
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Niektóre podwórka wyglądają jak komisy. Znakiem szczególnym tych komisów jest wiek aut. Wszystkie auta są pełnoletnie lub zbliżają się do pełnoletności.
#motoryzacja #samochody #polska
Savvv +57
Dlaczego ludzie świadomie kupują klawiatury bez części numerycznej? Autentycznie pytam, dlaczego to jest popularne? #kiciochpyta #pcmasterrace
Spotkalem sie z taka jedna dwa razy, DWA(2). Widzielismy sie moze w sumie 8 godzin. Ja stwierdzilem ze nie ma miety, a taka sztuka dla sztuki dla mnie nic nie znaczy. No ##!$%@?. 3 miesiace nekania, ze jestem taki sraki owaki, z tym ze historie jakie sobie stworzyla wychodza tylko po dobrym kwasie...
No i niestety #czornolista. Teraz druga zaczyna, historia podobna a moje studenckie konto takie pekate nie jest i zbankrutuje na smsach. Od razu #czarnolista :D
#oswiadczenie #gorzkiezale wieczorowa pora.
@kenik22:
#coolstory
Dowiedzialem sie od niej, ze traktuje ja jak wroga, a ona nie wie czemu tak jest - mowie jej ze nie traktuje jej jak wroga, tylko sie po prostu nie znamy i jest #awkward as fuck. A ona mowi ze sie
#coolstory
Stoje na koncercie, w samym srodku tlumu, zajebiscie zabudowany przez innych ludzi - na centymetry sie ruszysz a telefon dzwoniu i dzwoniu. Sie dowiaduje, ze mom jej szukac, bo ons chce sie zobaczyc.
Na poczatku koncertu. W srodku tlumu. Po 2 dniach. Co ona to ja nie wiem:D
Hmm, ja po prostu uwazam ze to jest moje zycie, i jak cos mi nie pasuje to to zmieniam. W tym wypadku, po dluzszym czasie stwierdzilem, ze #czarnolista.
Niestety nic nie pomoglo, tylko swoisty kop w dupe. Tyle oczekiwan to ja nawet nie... :D
#przegrywmotzno #tfwnogf
Manly man, a nie pisdefki jakies!
#kupokrzepieniuserc #motywacja