Aktywne Wpisy
SweetieX +1
zafrasowany +244
Dowódca okrętu z Krasnodaru odpowiedzialny m.in. za ostrzał Winnicy rakietami Kalibr, który został śmiertelnie postrzelony w Rosji podczas biegu, systematycznie publikował swoją trasę w aplikacji treningowej Strava. Jego trasę biegu w aplikacji niedawno polubił... Kyrylo Budanov.
PS jeśli jesteście Mireczki zbrodniarzami wojennymi nie publikujcie tras swoich biegów #trollingisanart #trolling #ukraina #rosja #wojna #strava #bieganie #wywiad #sluzbyspecjalne
PS jeśli jesteście Mireczki zbrodniarzami wojennymi nie publikujcie tras swoich biegów #trollingisanart #trolling #ukraina #rosja #wojna #strava #bieganie #wywiad #sluzbyspecjalne
Bolesławiec - wieżowce mieszkalne typu PRL, 300 metrów dalej hałdy węgla i dymiące kominy - ludzie muszą mieć super latem w tych budynkach.
Jelenia Góra - jedna, wielka, rozwleczona DZIURA. Same tereny post-przemysłowe przeplatane w domami i blokami. Organizację ruchu wymyślił pacjent ze szpitala psychiatrycznego. Olbrzymie korki i te twarze myślą nie skalane na każdym kroku.
Tak samo jak czasem są porównania "Wrocław czy Kraków". Osobiście Wrocław mnie zawiódł i z pewnością odstaje od Krakowa, choć pewnie dam mu jeszcze szansę, by mieć porównanie po więcej niż kilku dniach.
Cale wojewodzto to nie moj "maly kraj" o walbrzychu kolomnie maruddzili ale niby teraz odmieniony sam wykopek na tym tagu pisal. Takze smutno mi ze tak wspominasz dolnyslask ;(
PS aha i bardzo mnei smuci
Chcę się osobiście przenieść do Wrocławia, w sumie nie wiem jak tam będzie ;)
@Leniwiec1: może nie byłoby tak źle, gdyby nie ta organizacja ruchu w mieście.
Niewazne, w każdym razie tereny są super i takich w kraju mamy mało, bardzo mało. Do tego blisko do Czech i Niemiec
@Sekularyzacja:
O, Pan oświecony nam się znalazł. To przez takich jak Ty te korki, normalnie poza weekendem ich tyle nie ma. Za to w Głogowie główna atrakcja turystyczna to #!$%@? wielkie rondo podobno ( ͡° ͜ʖ