Aktywne Wpisy
WielkiNos +177
Czy wy sobie wyobrażacie jaka by była afera gdyby powstał taki program ale gdzie to facet kobietę zdradza, a potem do niej wraca i opowiada przed kamerami całej Polsce, że ta go już nie zaspokaja, bo ma problem z suchością pochwy? ( ಠ_ಠ)
Swoją drogą też bym miała problem ze wzwodem przy kimś tak obrzydliwym jak ta kobieta.
#p0lka #zwiazki #seks #zdrada #kukold #obrzydliwe
Swoją drogą też bym miała problem ze wzwodem przy kimś tak obrzydliwym jak ta kobieta.
#p0lka #zwiazki #seks #zdrada #kukold #obrzydliwe
Z racji, że już mam dość czytania z dupy ekspertów zrobiłem, krótką analizę tego co się stało w Katowicach- mowa o zabójstwie ( bo w mojej opinii tym było) 19 latki przez kierowcę autobusu.
Na filmie widać wyraźnie, że ofiara jak i jej partner nie uczestniczyli w bójce od samego początku.
Widać też, że kierowca ciągnąc cały czas pod autobusem 19 latkę skręcał autobusem goniąc jej partnera kiedy ten próbował uciec na chodnik.
Proszę jedynie aby udostępniać ten materiał aby ukarać sprawce i aby pokazać, że wszelki hejt na ofiarę jest bezpodstawny.
Trzeba zrobić wszystko aby ten człowiek poniósł karę za to co zrobił. Jeśli ktoś z policji zobaczy i ktoś im podeślę to mam nadzieje, że mój tok myślenia okaże się pomocny
@wmw987: co to za argument z czeluści dupy? XD
Zapytaj o to swoją matkę kiedy zapytają ją kiedy Cię urodziła karaluszku
Jak pisałem znam
@wmw987: witamy kolejnego Pana eksperta