Wpis z mikrobloga

#katowice #policja #csiwykop #smiertelnewypadki #polskiedrogi #wykop

Z racji, że już mam dość czytania z dupy ekspertów zrobiłem, krótką analizę tego co się stało w Katowicach- mowa o zabójstwie ( bo w mojej opinii tym było) 19 latki przez kierowcę autobusu.

Na filmie widać wyraźnie, że ofiara jak i jej partner nie uczestniczyli w bójce od samego początku.
Widać też, że kierowca ciągnąc cały czas pod autobusem 19 latkę skręcał autobusem goniąc jej partnera kiedy ten próbował uciec na chodnik.

Proszę jedynie aby udostępniać ten materiał aby ukarać sprawce i aby pokazać, że wszelki hejt na ofiarę jest bezpodstawny.
Trzeba zrobić wszystko aby ten człowiek poniósł karę za to co zrobił. Jeśli ktoś z policji zobaczy i ktoś im podeślę to mam nadzieje, że mój tok myślenia okaże się pomocny
wmw987 - #katowice #policja #csiwykop #smiertelnewypadki #polskiedrogi #wykop

Z ra...

źródło: comment_1627843330DML0Pq7BYpxkjbO6FXIR1Z.jpg

Pobierz
  • 91
@wmw987: skad mozesz wiedzieć co widział a czego nie widzial kierowca po opiatach i antydepresantach? Czekajcie na wynik badań, analizę innych nagrań, moze rekonstrukcje przez policjie i biegłych, a nie robcie analizy na podstawie dwóch gówno filmów i zeznań nacpanego kierowcy i wscieklego tłumu...
@floojd po takich środkach nie powinien robić badań to raz. Dwa z nagran wynika dokładnie to co przedstawiłem i dlatego prokuratura dała zarzut zabójstwa i usiłowania zabójstwa dwóch osób. A to co się dzieje na Facebooku ofiary skonilo mnie aby uciąć wszelkie spekulacje i pokazać jak byk strzałką, że ofiarą i jej partner stali na chodniku i znaleźli się na jezdni dopiero po potrąceniu pierwszej kobiety żeby rozgonić towarzystwo.

Jak pisałem znam
@wmw987: nieumyślne spowodowanie... W sumie nie ważne co 19 latka z 2 dzieci której ex facet siedzi za zabójstwo robiła nad ranem po imprezie, fakt że kierowca mógł poczuć się zagrożony i reagując nadmiarowo miał przesłanki by stamtąd spadać... szkoda chłopa.. i szkoda dzieci karyny...