Wpis z mikrobloga

@Incelariusz: Xd
Może zaczniesz porównywać jeszcze rower do samochodu?
Hulajnogą śmiga się w centrum miasta, często blisko ludzi. Powodzenia z taką jazdą na skuterze.
Also niektórych stać na wydanie kilku złotych za przejazd, ale czego mogę oczekiwać od p0laków, którzy są fanami najtańszych fajek i wódy.
Also na trasę 1 km nie opłaca mi się nawet odpalać skutera.
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Incelariusz: no nieprawda xD dzięki tym zaletom mam hulajnogę zawsze blisko mieszkania, mogę sobie wręcz wybrać bo jest 6 koło siebie zaparkowanych, zawsze są naładowane bo łatwo je zebrać i obsłużyć w ciągu nocy, łatwiej mi taka hulajnogę zostawić po użytkowaniu bo wystarczy dosłownie skrawek miejsca - mogę tak wymieniać i wymieniać xD
  • Odpowiedz
ej łobuzy nawołujące do topienia cudzych pojazdów w rzece - pozostaje tylko wam życzyć odrapanego lakieru gdy zaparkujecie autem na chodniku. W sumie można by nawet takie auto podpalić żeby poziom zniszczeń był adekwatny do zatopienia ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@kusynocturno No właśnie niby trzeba zrobić zdjęcie przy oddaniu ale czy ktoś chociaż to losowo weryfikuje? No bo w drugą stronę też bez sensu, ktoś mógł odstawić dobrze jakiś inny kretyn przestawić ot tak sobie i by pierwsza osoba była niesłusznie ukarana
  • Odpowiedz
@kusynocturno: Przy tych konkretnych trzeba zrobić fotkę jak sie parkuje i jak jest źle to wpadają kary dlatego bardziej obstawiam jakiegoś flustrat który ja przesunął niż wynajmującego. Albo pijanego angola patrząc po lokalizacji xD
  • Odpowiedz
@kusynocturno: ale hulajnoga ma mnóstwo wad a nie ma żadnej przewagi nad skuterem

@Incelariusz: Mam kilkanaście ulic w okolicy rozkopanych. W godzinie szczytu szybciej dostane się gdziekolwiek na hulajnodze. To chyba wystarczająca przewaga xD
  • Odpowiedz
@Incelariusz: Dlatego oba pojazdy mają swoje zastosowania czego ty nie potrafisz pojąć. Powodzenia w przebijaniu się przez korki i remonty nie licząc nadkładania drogi. Nadal wybieram hulajnogę bo mi szybciej xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@kusynocturno: wystarczy zrobić zdjęcie i napisać do firmy która jest właścicielem hulajnogi razem ze zdjęciem kodu QR z kierownicy i datą zrobienia zdjecia. Przyjedzie ktoś posprząta, a kosztami zostanie obciążony wypożyczający
  • Odpowiedz