Serio? Jakim imbecylem trzeba być żeby zostawiać hulajnogi elektryczne na środku chodnika, czy to stojące czy przewrócone? Prądem takich ludzi - wiadomo co. #krakow #hulajnogaelektryczna #bekazpodludzi
pokolenie sharingu, nie mój problem, ktoś to sprzątanie, jak małe przedszkolaki, wezmą zabawkę i nie odłożą na miejsce
@Catmmando: To jest pieprzony obowiązek dostawcy uslugi by nakładali kary na osoby parkujące w takich miejscach (po zakończeniu jazdy wymagane jest zdjęcie). Tylko, że mają to w dupie bo tak potraciliby klientów i to problem miasta. Już dawno powinno wprowadzić się przepisy umożliwiający rekwirowanie pojazdów i nagle udaloby się w apce wyznaczyć
@Catmmando wciąż lepiej niż pokolenie "muszę to mieć", które produkuje 10x tyle śmieci, które "ktoś musi sprzątnąć", bo wszystko trzeba mieć na własność ;)
@kusynocturno: Chodnika? ( ͡°͜ʖ͡°) U mnie zostawiają na środku DDR. Tu zgasło - tu stawiam. Taka filozofia. Pojęcia takie jak: inni uczestnicy ruchu, wyobraźnia czy zajęcie pasa ruchu to abstrakcja dla tego pokolenia.
@powaznyczlowiek: Tylko, że takie hulajnogi są co parę metrów i teraz trać te 5,5 s (swoją drogą używając kropki zamiast przecinka obnażasz swoją głupotę) co chwilę i nagle okaże się, że dojazd/spacer zamiast 10 min. zajmie 15. I tak dzień w dzień.
że nie przeszkadzają bo spotykam je raz na sto lat i je k---a przekraczam a nie robię wpisy na portale społecznościowe xD
@powaznyczlowiek: I mieszkasz w Bieszczadach? Ja codziennie mijam to g---o po chodnikach, i tak, zawsze ominę i nie jest to jakiś wielki problem, ale tak można tłumaczyć każde g---o społeczne:
1. Śmieci na klatce? No tak, trochę śmierdzi i muszę robić slalom, ale czy to aż tak duży problem? 0.5
Dlatego mam swoją. Swego czasu opierdo****m typka co postawił hulajke miejska na wysepce przy rondzie grzegórzeckim. Typ do mnie „ nie moje p------e” i gadaj tu z głupim...
@kusynocturno to była ironia, co to w ogóle za p---------e o "pokoleniu sharingu" xD każdy człowiek jest indywidualnie wychowywany i często dziedziczy zachowania po rodzicach i otoczeniu, a kolega wyżej twierdzi, że to, że ktoś jest niewychowanym brudasem to kwestia pokolenia, bo wcześniej wszyscy byli porządni XD
#krakow #hulajnogaelektryczna #bekazpodludzi
źródło: comment_1627575575XFcF6FGmXqn5I3EXsgDAn3.jpg
Pobierz@Catmmando: To jest pieprzony obowiązek dostawcy uslugi by nakładali kary na osoby parkujące w takich miejscach (po zakończeniu jazdy wymagane jest zdjęcie). Tylko, że mają to w dupie bo tak potraciliby klientów i to problem miasta. Już dawno powinno wprowadzić się przepisy umożliwiający rekwirowanie pojazdów i nagle udaloby się w apce wyznaczyć
Chodnika? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
U mnie zostawiają na środku DDR.
Tu zgasło - tu stawiam. Taka filozofia.
Pojęcia takie jak: inni uczestnicy ruchu, wyobraźnia czy zajęcie pasa ruchu to abstrakcja dla tego pokolenia.
@powaznyczlowiek: Tylko, że takie hulajnogi są co parę metrów i teraz trać te 5,5 s (swoją drogą używając kropki zamiast przecinka obnażasz swoją głupotę) co chwilę i nagle okaże się, że dojazd/spacer zamiast 10 min. zajmie 15. I tak dzień w dzień.
@powaznyczlowiek: I mieszkasz w Bieszczadach? Ja codziennie mijam to g---o po chodnikach, i tak, zawsze ominę i nie jest to jakiś wielki problem, ale tak można tłumaczyć każde g---o społeczne:
1. Śmieci na klatce? No tak, trochę śmierdzi i muszę robić slalom, ale czy to aż tak duży problem? 0.5