Wpis z mikrobloga

@Goronco: Jesli chodzi o duze markety a nie oszukujmy sie 90% pewnie ludzi wlasnie tam kupuje to do tej pory robiac rozne przetwory z mies natrafilem na najlepsze zarowno cenowo jak i jakosciowo mieso w DINO. Tak w dino, w biedasklepie. Reszte zakupow robie w Lidlu lub Biedrze jak nie mam wyjscia. Dostaje tez mieso od sasiada mysliwego, mam tez porownanie z dziczyzna. Robilem kielbase, schab, poledwice, szynki roznego rodzaju.
  • Odpowiedz
@HrabiaZet: też od czasu do czasu bawię się w wędzenie i u mnie podstawowa cecha i wyróżnik materiału na kabanosy to właśnie odrobina kminku. Co region to obyczaj ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
też od czasu do czasu bawię się w wędzenie i u mnie podstawowa cecha i wyróżnik materiału na kabanosy to właśnie odrobina kminku. Co region to obyczaj ¯\(ツ)/¯


@CichyWoda: No to fajnie by było jakbyś ostrzegał przed tym ludzi. Mi nawet jak jedno ziarnko w chlebie się trafi to chleb idzie do kosza a do piekarni czuję nienawiść. Dla mnie to obrzydliwe.
  • Odpowiedz