Serio? Jakim imbecylem trzeba być żeby zostawiać hulajnogi elektryczne na środku chodnika, czy to stojące czy przewrócone? Prądem takich ludzi - wiadomo co. #krakow #hulajnogaelektryczna #bekazpodludzi
@kusynocturno: wykop.pl miejsce w którym hipotetyczne i teoretyczne problemy stają się n------------------e na świecie ( ͡°͜ʖ͡°) wybacz qmplu ale zgadzam się z @tour-azore - siedzicie tu od godziny i walicie konia do tego jakim to ktoś nie jest debilem, a przesunięcie tego na bok zajęłoby 5.5s
@kusynocturno @powaznyczlowiek codziennie widzę kilka idiotyczne postawionych hulajnóg, jak mogę to przestawię, ale tu nie chodzi o to że to zajmuje tylko chwilę. Ale niektórzy nie mogę sami tego zrobić, np niewidomi lub osoby starsze.
@Incelariusz: jest mniejsza, tańsza, więcej się zaparkuje na mniejszej przestrzeni, łatwiej się to serwisuje bo wystarczy przejechać ciężarówką która zbierze dziesiątki hulajnóg, nie musi mieć homologacji ani spełniać wymagań pojazdu dopuszczonego do ruchu
#krakow #hulajnogaelektryczna #bekazpodludzi
źródło: comment_1627575575XFcF6FGmXqn5I3EXsgDAn3.jpg
Pobierzźródło: comment_1627580449ao2h6E9n9RJ7ThtIVQjrPM.jpg
Pobierzcodziennie widzę kilka idiotyczne postawionych hulajnóg, jak mogę to przestawię, ale tu nie chodzi o to że to zajmuje tylko chwilę. Ale niektórzy nie mogę sami tego zrobić, np niewidomi lub osoby starsze.
@DanielPlainview: to masz wybitnego pecha ( ͡° ͜ʖ ͡°) albo ściemniasz czego jestem pewien na 99.99%
A osoby starsze i niewidome taka hulajnogę mogą po prostu... obejść ( ͡° ͜ʖ ͡°) tak jak robią na codzień
Komentarz usunięty przez moderatora