Ile można XD Jak hetero zdobywa medal to też przez kilka dni zamiast pisać o jego osiągnięciach, przygotowaniu do zdobycia medalu pisze się że rucha płeć przeciwną? #tokio2020
@MrBeast: @Zlpnc: Przecież gdyby sama o tym nie mówiła to nikt by nie zauważył xD Czy znacie jakiegoś sportowca który coś wygrał i powiedział że jest hetero? Albo że jego rodzina się na ten temat wypowiadała?
@Minieri: nie daj się podpuszczać, ten gość to top najbardziej bezczelnych prawackich trolli na wypoku. Jakby fikołki były dyscypliną olimpijską, mielibyśmy już dzięki niemu pierwsze złoto w Tokio.
@ediz4: Jak to nie istnieją? Istnieją, nawet mieszkam w jednej, bo jestem z Małopolski. A kilka kilometrów dalej dwie podwójne, bo i gminy są wolne od ideologii LGBT. Niedługo będą wolne od dotacji ( ͡°ʖ̯͡°)
@NapalInTheMorning: To gość który ora was jak dzieci więc macie ból d--y stąd do marsa. Dzień jak co dzień i kolejna porcja lolcontentu z waszej działalności. Lata mijają a wy dalej tą propagandę sączycie
@ediz4: Wystarczy deklaracja nieprzychylności wobec obywateli, którzy według Konstytucji powinni być traktowani na równi z innymi. Ja lubię Małopolskę, ale niestety ciemnogród tu jest straszliwy.
@Alcedoatthis: No to jest ta dyskryminacja ustawowa czy jej nie ma bo nic z tego nie rozumiem?
Wystarczy deklaracja nieprzychylności wobec obywateli....
To jest deklaracja nieprzychylnośc wobec edukatorów seksualnych chcących łazić po szkołach i jest to wyraźniej opisane w tych deklaracjach. Najwidoczniej czytać nie umiesz.
@Zlpnc ale wiesz z czego to wynika, czy zbyt skomplikowane do skumania?
To proste: wynika to z mody. Modne rzeczy mają klikalności, a klikalności przynosi zysk. A artykuły chwalące lgbt są w modzie. Chyba nie myślałeś, że jest jakiś inny powód?
@MrBeast: Nadal nie mogę tego zrozumieć, że w latach 20stych XXI wieku ktoś daje j-----e o to kto z kim sypia czy się spotyka xD. Zamiast cieszyć się z medalu, kto wie czy nie jedynego jaki przywiozą w tym roku nasi olimpijczycy, rozwodzą się nad tym, że kobita spotyka się z kobitą. Strasznie żenujące podejście.
Jak hetero zdobywa medal to też przez kilka dni zamiast pisać o jego osiągnięciach, przygotowaniu do zdobycia medalu pisze się że rucha płeć przeciwną?
#tokio2020
Czy znacie jakiegoś sportowca który coś wygrał i powiedział że jest hetero? Albo że jego rodzina się na ten temat wypowiadała?
Komentarz usunięty przez autora
To jest deklaracja nieprzychylnośc wobec edukatorów seksualnych chcących łazić po szkołach i jest to wyraźniej opisane w tych deklaracjach. Najwidoczniej czytać nie umiesz.
To proste: wynika to z mody. Modne rzeczy mają klikalności, a klikalności przynosi zysk. A artykuły chwalące lgbt są w modzie. Chyba nie myślałeś, że jest jakiś inny powód?
@Zlpnc: jeszcze nie widziałem ani jednego postu żeby ktoś miał o to bul d--y szczerze mówiąc
@Zlpnc: No z tego, że takie np Noizz wolało pisać o tym, z kim się rucha, a nie co osiągnęła xD