Wpis z mikrobloga

Kacper Lipski, najlepszy a zarazem najbardziej niedoceniany członek ekipy TvGry. Prawie nigdy nie pajacuje swoim wizerunkiem przed kamerą, materiały mega rzetelne i ciekawe, a głos i sama dykcja tak przyjemne i radiowe, że aż sie chce słuchać. Plusik dla Kacpra, chyba nawet ma tu konto
#tvgry #youtube #gry
koronawirus - Kacper Lipski, najlepszy a zarazem najbardziej niedoceniany członek eki...

źródło: comment_1627503613v6ztz26BCBOx0KFkW7tohH.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@koronawirus: Robi filmy po łebkach. Pierwszy przykład z brzegu - film o znanych zagranicznych aktorach w polskich filmach na TV Filmy. Wziął jakąś komedyjkę w której występował jakiś typ z Blair Witch - typ o którym mało kto teraz pamięta oprócz fanów gatunku horror. Jednocześnie olał fakt że w tym samym filmie wystąpił Robert Forster XD
  • Odpowiedz
@Shatter: Może i jajo jest brzydki, nieśmieszny, Japonio i animofilem, irytujący, lewacki itd. ale przynajmniej nie udaje kogoś kim nie jest, a jego materiały chodź słabe to przynajmniej są spojrzeniem z innej perspektywy.
  • Odpowiedz
  • 0
@BoJaProszePaniMamTuPrimasorta: jajo ostatnio w co drugim materiale krytykuje kapitalizm, a w międzyczasie przyznaje się publicznie do swoich fetyszy seksualnych. Faktycznie się wyrobił

@Shatter: słuchanie tych, którzy mówią to, co chcę usłyszeć, raczej mnie nudzi. Nie mam nic przeciwko temu, aby mieć kontakt z poglądami, z którymi się nie zgadzam, o ile są one sensownie przedstawione.
  • Odpowiedz