Aktywne Wpisy
belfegorrrr +1126
#sasiedzi nie wiedziałem, że powoduje wzajemną dezorganizację parkując na ogólnodostępnym miejscu na parkingu wspólnoty xd
gymw8nhnzd +190
Izuniu (@izadamczyk #izadamczyk #izaadamczyk Iza Adamczyk) to jeszcze raz ale powoli:
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Nie chcesz pracować na etacie, tylko we własnym "biznesie" ale jednak dostajesz od firmy tygodniówki i cieszysz się ze dostałaś ja dzień wcześniej? Nie chce być tym, który przekazuje złe informacje ale cos mi to przypomina obrzydliwe zatrudnienie...
Oczywiście ocenzurowana 3 cyfrowa kwota najprawdopodniej z 1 na początku ( ͡° ͜ʖ
Dobra - teraz napiszę to co muszę napisać by po prostu powiedzieć prawdę
Piszę to jako osoba w pełni zaszczepiona obiema dawkami Pficera (więc można mnie nazywać zerem, ale to mnie nie interesuje) i do tego osoba, która w rodzinie miała osobę, która zmarła na powikłania pokowidowe a druga, która ledwo uszła z życiem, więc covidianie i zakłamane media mainstreamowe - darujcie sobie argumenty emocjonalne bo emocje przeżywałem wielokrotnie większe niż wy sami podczas tej wojny, zresztą sam w lutym 2020 roku chorowałem na to prawdopodobnie i przeżyłem jakoś, ciekawe czemu media nie powiedzą że ludzie chorowali na to już przed restrykcjami od sierpnia 2019 roku. Co kłamcy medialni - boli was prawda ?
Piszę to jako osoba, która widzi w jaką stronę to idzie - w stronę terroryzmu covidowego, nazwijmy to po imieniu -ci politycy co promują i wdrażają segregację sanitarną, paszporty covidowe czy dzielenie ludzi są terrorystami. Tak, terrorystami przy których Al - Qaida czy Breivik czy 11 września i WTC to małe p--o
Bo to są terroryści, którzy mają władzę pełną i mogą zrobić z tobą cokolwiek chcą (wyłączyć internet, zmusić do wojaka i kazać ginąć za niepotrzebną wojnę czy wmusić wstrzykiwać lub wkładać coś do ciała). Al - Qaida czy Breivik takiej władzy nie miał i nigdy mieć nie będą
Piszę to jako osoba, która nigdy nie chce i nigdy sobie nie pozwoli wmówić, że należy dzielić ludzi na zaszczepionych i niezaszczepionych w innych kategoriach niż nazewnictwo stricte medyczne
Piszę to jako osoba, która widzi, że w dzisiejszych czasach dochodzi do karygodnego i skandalicznego precedensu - podziału społecznego i tworzenia klas społecznych. W XXI wieku - co jest jeszcze większym skandalem że komuna nadal istnieje, gorsze jest to że ludzie to kupują bo w większości nie chce im się przyjrzeć o co w tym chodzi
Piszę to jako osoba, która nie pozwoli sobie na wmówienie że mamy sami siebie dzielić, olewając jakiekolwiek prawo i szacunek do drugiego człowieka. Widząc, że chcą nam wmówić że osoby zaszczepione są o wiele więcej warte niż niezaszczepieni należy reagować na coś takiego
Piszę to jako osoba, która poprzez Rozum i Godność Człowieka nie pozwoli sobie na to, by wmówić komukolwiek innemu, czy sąsiadowi czy przypadkowej osobie że jest gorsza ode mnie i że powinno się ją pozbawić jakichkolwiek praw
Trzeba być człowiekiem i mieć w sobie empatię i człowieczeństwo by nie pozwolić na wdrażanie wobec kogokolwiek przymusu szczepień czy też restrykcji covidowych i terroryzmu związanego z inwigilacją i montowaniem aplikacji kwarantannowych
Trzeba być człowiekiem i mieć w sobie cząstkę dobroci by nie pozwolić się podzielić i wmówić że mamy sobie skakać do gardeł bo tego oczekują od nas jacyś nic nie znaczący politycy, których ciepłe posadki i tak się skończą kiedyś
Każdy człowiek wiedzący czym się kończyły się podsycane podziały społeczne i kreowanie wewnętrznego wroga - kończyły się zagładą i katastrofą dla ludzkości czy pewnych grup społecznych.
I teraz z mej strony apel do wszystkich ludzi - ci co mają resztki człowieczeństwa - nie dajmy się podzielić i zaszczuć nawzajem bo tego rządzący oczekują. Każdy kto namawia na podziały, na przymuszanie jest albo pożytecznym bęcwałem albo człowiekiem po prostu życzącym źle komuś innemu. To nawet nie chodzi o partykularny egoizm (bo nawet egoiści potrafią mieć jakąś empatię, tylko chodzi o los nas wszystkich
Ja jako człowiek, który teoretycznie powinienem nagabywać i przymuszać ludzi do szczepień nigdy tego nie zrobię, a wiecie dlaczego ? Bo jestem człowiekiem, który sobie nie pozwoli na to by kogokolwiek zmuszać do poddania się jakiemukolwiek zabiegowi medycznemu, nawet we własnej rodzinie. Nie pozwolę się podzielić społecznie i nie dam przyjemności politykom, którzy tak bardzo chcą nas podzielić i wdrożyć systemy kontroli społecznej ala Chiński system Social Credit
Pamiętajcie - wrogiem społeczeństwa są politycy, nie ludzie nawzajem. Politycy od lat podsycają szczucie i nienawiść społeczną i tworzą sztuczne podziały, wpajając ludziom kompleksy po to by właśnie albo rządzić albo żyć kosztem społeczeństwa i na krwawicy społecznej bogacić się i zabezpieczać samemu sobie przyszłość ekonomiczną kosztem zwykłych ludzi
Ludzie którzy nagabują na podział nie wiedzą że tak mówiąc dają legitymację politykom do popełniania tego typu przestępstw i do działania niezgodnego z prawem (pomijam bo w każdym państwie się je łamie), bez zasad człowieczeństwa i praw człowieka. Ci ludzie de facto sprowadzą w przyszłości zagładę na społeczeństwo, która się skończy albo w najgorszym wypadku wielką wojną totalną każdego z każdym, albo w najlepszym wypadku totalny podział społeczeństwa
Do moich przeciwników i przeciwników tego wpisu: Wyzywaniem innych ludzi od płaskoziemców, foliarzy, szurów, antyszczepów nie przysparzacie sobie nie tylko zwolenników, ale również stosujecie mowę nienawiści, przemocy, hejtu albo w sposób głupi, albo w sposób cyniczny postulujecie przemysł pogardy wobec każdego kto nie zgadza się z waszymi postulatami
A i jeszcze jedno - wyzywanie mnie od ruskiego trolla jest żałosne. Tak się składa, że uczyłem się w szkole, której budowa była finansowana z pieniędzy rządu RFN a głównym mentorem był Niemiec, którego nawet miałem możliwość poznania osobistego. I co - może jestem teraz w narracji waszej niemieckim trollem ?
Do przeciwników odpowiadam: za każdy komentarz wyzywający, agresywny będę od razu dawał na czarno. Trzeba skończyć z mową nienawiści, hejtem i przemysłem pogardy
Amen
#koronawirus #spoleczenstwo #wojna #terror #bekazcovidian #konfederacja #bekazhipokrytow #nwo #wielkireset
Komentarz usunięty przez moderatora
Dlatego tym bardziej apeluję o to byśmy nie dali się podzielić, a naszym wrogiem są rządzący i ci co stoją za tym bandyckim pojmowaniem pewnych spraw
Komentarz usunięty przez autora
To nie ja - tylko jakichś wariat o nazwisku Schwaab przedstawia sobie powalone plany pokroju Wielki Reset - https://straight2point.info/wp-content/uploads/2020/08/COVID-19_-The-Great-Reset-Klaus-Schwab.pdf
To nie ja - tylko politycy Unijni wymyślają sobie poradnik jak walczyć z humorem w internecie de facto legitymizując cenzurę - https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/default/files/what-we-do/networks/radicalisation_awareness_network/ran-papers/docs/ran_ad-hoc_pap_fre_humor_20210215_en.pdf
To nie ja - tylko Unia wdraża dyrektywę walki z terroryzmem internetowym de facto