Wpis z mikrobloga

Ponawiam wpis z wczoraj bo moderacja postanowiła usunąć za rzekome przekleństwa
Dobra - teraz napiszę to co muszę napisać by po prostu powiedzieć prawdę

Piszę to jako osoba w pełni zaszczepiona obiema dawkami Pficera (więc można mnie nazywać zerem, ale to mnie nie interesuje) i do tego osoba, która w rodzinie miała osobę, która zmarła na powikłania pokowidowe a druga, która ledwo uszła z życiem, więc covidianie i zakłamane media mainstreamowe - darujcie sobie argumenty emocjonalne bo emocje przeżywałem wielokrotnie większe niż wy sami podczas tej wojny, zresztą sam w lutym 2020 roku chorowałem na to prawdopodobnie i przeżyłem jakoś, ciekawe czemu media nie powiedzą że ludzie chorowali na to już przed restrykcjami od sierpnia 2019 roku. Co kłamcy medialni - boli was prawda ?

Piszę to jako osoba, która widzi w jaką stronę to idzie - w stronę terroryzmu covidowego, nazwijmy to po imieniu -ci politycy co promują i wdrażają segregację sanitarną, paszporty covidowe czy dzielenie ludzi są terrorystami. Tak, terrorystami przy których Al - Qaida czy Breivik czy 11 września i WTC to małe p--o

Bo to są terroryści, którzy mają władzę pełną i mogą zrobić z tobą cokolwiek chcą (wyłączyć internet, zmusić do wojaka i kazać ginąć za niepotrzebną wojnę czy wmusić wstrzykiwać lub wkładać coś do ciała). Al - Qaida czy Breivik takiej władzy nie miał i nigdy mieć nie będą

Piszę to jako osoba, która nigdy nie chce i nigdy sobie nie pozwoli wmówić, że należy dzielić ludzi na zaszczepionych i niezaszczepionych w innych kategoriach niż nazewnictwo stricte medyczne

Piszę to jako osoba, która widzi, że w dzisiejszych czasach dochodzi do karygodnego i skandalicznego precedensu - podziału społecznego i tworzenia klas społecznych. W XXI wieku - co jest jeszcze większym skandalem że komuna nadal istnieje, gorsze jest to że ludzie to kupują bo w większości nie chce im się przyjrzeć o co w tym chodzi

Piszę to jako osoba, która nie pozwoli sobie na wmówienie że mamy sami siebie dzielić, olewając jakiekolwiek prawo i szacunek do drugiego człowieka. Widząc, że chcą nam wmówić że osoby zaszczepione są o wiele więcej warte niż niezaszczepieni należy reagować na coś takiego

Piszę to jako osoba, która poprzez Rozum i Godność Człowieka nie pozwoli sobie na to, by wmówić komukolwiek innemu, czy sąsiadowi czy przypadkowej osobie że jest gorsza ode mnie i że powinno się ją pozbawić jakichkolwiek praw

Trzeba być człowiekiem i mieć w sobie empatię i człowieczeństwo by nie pozwolić na wdrażanie wobec kogokolwiek przymusu szczepień czy też restrykcji covidowych i terroryzmu związanego z inwigilacją i montowaniem aplikacji kwarantannowych

Trzeba być człowiekiem i mieć w sobie cząstkę dobroci by nie pozwolić się podzielić i wmówić że mamy sobie skakać do gardeł bo tego oczekują od nas jacyś nic nie znaczący politycy, których ciepłe posadki i tak się skończą kiedyś

Każdy człowiek wiedzący czym się kończyły się podsycane podziały społeczne i kreowanie wewnętrznego wroga - kończyły się zagładą i katastrofą dla ludzkości czy pewnych grup społecznych.

I teraz z mej strony apel do wszystkich ludzi - ci co mają resztki człowieczeństwa - nie dajmy się podzielić i zaszczuć nawzajem bo tego rządzący oczekują. Każdy kto namawia na podziały, na przymuszanie jest albo pożytecznym bęcwałem albo człowiekiem po prostu życzącym źle komuś innemu. To nawet nie chodzi o partykularny egoizm (bo nawet egoiści potrafią mieć jakąś empatię, tylko chodzi o los nas wszystkich

Ja jako człowiek, który teoretycznie powinienem nagabywać i przymuszać ludzi do szczepień nigdy tego nie zrobię, a wiecie dlaczego ? Bo jestem człowiekiem, który sobie nie pozwoli na to by kogokolwiek zmuszać do poddania się jakiemukolwiek zabiegowi medycznemu, nawet we własnej rodzinie. Nie pozwolę się podzielić społecznie i nie dam przyjemności politykom, którzy tak bardzo chcą nas podzielić i wdrożyć systemy kontroli społecznej ala Chiński system Social Credit

Pamiętajcie - wrogiem społeczeństwa są politycy, nie ludzie nawzajem. Politycy od lat podsycają szczucie i nienawiść społeczną i tworzą sztuczne podziały, wpajając ludziom kompleksy po to by właśnie albo rządzić albo żyć kosztem społeczeństwa i na krwawicy społecznej bogacić się i zabezpieczać samemu sobie przyszłość ekonomiczną kosztem zwykłych ludzi

Ludzie którzy nagabują na podział nie wiedzą że tak mówiąc dają legitymację politykom do popełniania tego typu przestępstw i do działania niezgodnego z prawem (pomijam bo w każdym państwie się je łamie), bez zasad człowieczeństwa i praw człowieka. Ci ludzie de facto sprowadzą w przyszłości zagładę na społeczeństwo, która się skończy albo w najgorszym wypadku wielką wojną totalną każdego z każdym, albo w najlepszym wypadku totalny podział społeczeństwa

Do moich przeciwników i przeciwników tego wpisu: Wyzywaniem innych ludzi od płaskoziemców, foliarzy, szurów, antyszczepów nie przysparzacie sobie nie tylko zwolenników, ale również stosujecie mowę nienawiści, przemocy, hejtu albo w sposób głupi, albo w sposób cyniczny postulujecie przemysł pogardy wobec każdego kto nie zgadza się z waszymi postulatami

A i jeszcze jedno - wyzywanie mnie od ruskiego trolla jest żałosne. Tak się składa, że uczyłem się w szkole, której budowa była finansowana z pieniędzy rządu RFN a głównym mentorem był Niemiec, którego nawet miałem możliwość poznania osobistego. I co - może jestem teraz w narracji waszej niemieckim trollem ?

Do przeciwników odpowiadam: za każdy komentarz wyzywający, agresywny będę od razu dawał na czarno. Trzeba skończyć z mową nienawiści, hejtem i przemysłem pogardy

Amen

#koronawirus #spoleczenstwo #wojna #terror #bekazcovidian #konfederacja #bekazhipokrytow #nwo #wielkireset
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pocomilogin: Marzy się zamordystom dyktowanie warunków komuś innemu w necie bo pewnie we własnym domu nie mogą tego robić, bo albo żona zabroni, albo rodzice odbiorą kieszonkowe, a tak naprawdę są nieszczęśliwymi ludźmi wymagający wizyty u dobrego psychiatry
  • Odpowiedz
@Aik32fr45yd: Wypisz wymaluj neuropki XDDDD wielcy bojownicy o wolność, do czasu aż ktoś nie wyskoczy ze strefami :) wtedy hurrrdurrr, odbierają nam podstawowe prawa hurrrrr( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Aik32fr45yd: covidziarzom nie wytlumaczysz, że to co sie teraz dzieje to jedynie przedsmak tego co chca nam zgotowac. kompletna inwigilacje ktorej covidziarz jeszcze przyklaskuje. Nic dziwnego, ze hitler doszedl do wladzy w latach 30
  • Odpowiedz
@Gon70: Dokładnie - jak tak rządzący terroryści wdrażający terroryzm społeczny będą robić to właśnie się tak skończy. Oni nie będą chcieli robić tego sami rozkazami, tylko będą chcieli spowodować byśmy to my nawzajem siebie wytłukli
Dlatego tym bardziej apeluję o to byśmy nie dali się podzielić, a naszym wrogiem są rządzący i ci co stoją za tym bandyckim pojmowaniem pewnych spraw
  • Odpowiedz
@Aik32fr45yd: Ciekawe czy we Wrocławiu w 65 też byli ludzie tacy jak ty. Za uchylanie się od szczepienia przed ospa groziło więzienie i grzywna. 9 osób na 1000 umierało od szczepionki ale dzięki niej poradzili sobie z epidemia.
  • Odpowiedz
@Shatter: Ale to nie ja - to Niemcy chcą system social credit system - https://www.reddit.com/r/privacy/comments/d4i6ac/20_of_germans_would_like_a_social_credit_system/
To nie ja - tylko jakichś wariat o nazwisku Schwaab przedstawia sobie powalone plany pokroju Wielki Reset - https://straight2point.info/wp-content/uploads/2020/08/COVID-19_-The-Great-Reset-Klaus-Schwab.pdf
To nie ja - tylko politycy Unijni wymyślają sobie poradnik jak walczyć z humorem w internecie de facto legitymizując cenzurę - https://ec.europa.eu/home-affairs/sites/default/files/what-we-do/networks/radicalisation_awareness_network/ran-papers/docs/ran_ad-hoc_pap_fre_humor_20210215_en.pdf
To nie ja - tylko Unia wdraża dyrektywę walki z terroryzmem internetowym de facto
  • Odpowiedz