Aktywne Wpisy
Kordianyt +36
Krotka pilka do graczy PC - jaka gra z ostatnich 3 lat wywarla dla was najwieksze wrazenie i polecilibyscie dalej? Kupilem tlustego kompa i ogralbym cos nowego i ciekawego, pozdrawiam #gry #pcmasterrace #komputery
Devasto27 +71
Podejście do pochwalenia się furką numer 3! (Moderatorzy nie wiem o #!$%@? Wam chodzi serio)
Spełniłem małe marzenie i od niedawna jestem dumnym właścicielem Alfy Romeo Giulii Veloce Ti 280 KM!
Jestem niesamowicie podekscytowany i tylko czekam aż dostanę blachy i zacznę jeździć.
Z wersji wyposażeniowej ma absolutnie wszystko co dało się mieć. Frajda z jazdy jest niesamowita i przesiadka z mojej wysłużonej L3 jest przeogromna.
Można powiedzieć że taki mały prezent
Spełniłem małe marzenie i od niedawna jestem dumnym właścicielem Alfy Romeo Giulii Veloce Ti 280 KM!
Jestem niesamowicie podekscytowany i tylko czekam aż dostanę blachy i zacznę jeździć.
Z wersji wyposażeniowej ma absolutnie wszystko co dało się mieć. Frajda z jazdy jest niesamowita i przesiadka z mojej wysłużonej L3 jest przeogromna.
Można powiedzieć że taki mały prezent
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
- 10k za mały drewaniany domek nad polskim morzem?
- 3.5k za apartament z widokiem na morze, własnym basenem, śniadaniem wliczonym w cenę w Czarnogorze (zdjęcie w komentarzu)
Ceny na polskim morze strasznie popieprzyło. 3 lata temu wynajmowałem dokładnie ten domek i płaciłem jakieś 2k zł.
#morze #wakacje
Z ciekawości zerknąłem jak cenowo wychodzi nad polskim morzem i trochę się zdziwiłem, że taki kosmos i w zasadzie wszystko w tym momencie zajęte.
Komentarz usunięty przez autora
@eternit_nie_wybacza: #analfabetyzm
Nawet nieźle złożyłeś to zdanie jak na braki na poziomie 3 klasy podstawówki. :)