Aktywne Wpisy
Tywin_Lannister +514
rzygać się chce
A jeszcze bardziej chce się rzygać, że pomimo tego, iż istnieje szansa, aby ugasić ten pożar w burdelu, głosując przeciwko pisowi w październiku, to zasrane śmieszki wolą się bawić w jakieś konfederackie eksperymenty, co skończy się trzecią kadencją kaczystów.
Tfu na was jak i na Glapę - za ten cynizm i niedojrzałość. W końcu najważniejsze, żeby lewaków dupa bolała.
#nieruchomosci #bekazpisu #gielda #polityka
A jeszcze bardziej chce się rzygać, że pomimo tego, iż istnieje szansa, aby ugasić ten pożar w burdelu, głosując przeciwko pisowi w październiku, to zasrane śmieszki wolą się bawić w jakieś konfederackie eksperymenty, co skończy się trzecią kadencją kaczystów.
Tfu na was jak i na Glapę - za ten cynizm i niedojrzałość. W końcu najważniejsze, żeby lewaków dupa bolała.
#nieruchomosci #bekazpisu #gielda #polityka
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#oszukujo #stalowawola #bankmillennium #prawo
Komentarz usunięty przez moderatora
Następnym razem powiedz że złodziej chciał ci sprzedać narkotyki albo słyszałeś jak prezydenta obraża. xD
A od ciecia z komendy wymagaj na piśmie odmowę przyjęcia zawiadomienia o przestępstwie.
dostajesz złoty medal doradcy, który uja wie, ale i tak się wypowie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@papaj42: a tutaj z kolei się zabawię w adwokata diabła. Za nasze pieniądze, bo na takie fajne prawo "się umówiliśmy" że kradzież poniżej 500 złotych to tylko wykroczenie. Z punktu widzenia prawa rzecz porównywalna z przejściem na czerwonym świetle, wypiciem piwa w parku albo rzuceniem papierka na ulicę. Ciężko oczekiwać żeby
Pierwsze co zrobiłem to zgłosiłem reklamacje do banku na wszystkie transakcje kartą wykonane przez złodzieja i na drugi dzień dostałem zwrot pieniędzy od banku czyli wcześniej wspomniane 200zl. Później chodziłem po sklepach i okazało się że jedna kasjerka kojarzy gościa któremu moja karta odmówiła dostępu po jej zablokowaniu (wiedziałem że próbował płacić i nie przeszło bo gość mi powiedział na