Wpis z mikrobloga

@ms93: Jakoś mnie to nie zaskakuje, bo widzę, że wielu rzeczy nie rozumiesz. Jest taki dokument, który nazywa się konstytucja i ma nadrzędną moc prawną. I w tej konstytucji masz art. 70, który to stanowi, że, każdy ma powszechny i równy dostęp do nauki. I właśnie ta równość jest polskim studentom zabierana, ponieważ Ukraińska matura nie jest równa polskiej z tego względu, że panuje tam powszechna korupcja i maturkę sobie
  • Odpowiedz
@ms93: Dobrze wiem co napisałeś:

Polacy przestańcie narzekać, idźcie studiować gdzie indziej.

A ja Ci tłumaczę, że twoja rada jest debilna. Obywatele z Ukrainy powinni zdawać maturę polską, a nie Polacy s--------ć na zachód, żeby robić miejsce Ukraińcom na polskich uczelniach, utrzymywanych z podatków Polaków. Nawet konstytucja tak stanowi. Więc idź ze swoimi debilnymi radami do swoich własnych dzieci, a nie ogółu społeczeństwa.
  • Odpowiedz
@RexxarHell: Wypraszam sobie takie komentarze. Nie napisałem nic więcej poza krytyką twoich bredni o wymogach egzaminów na studia dla Polaków chcących studiować za granicą (bo polska matura jest normalnie uznawana). Ty nie wiadomo z jakiego powodu dorabiasz do tego jakieś teorie i sugerujesz, że moje wypowiedzi mają jakiś ukryty przekaz. Lecz się człowieku.
  • Odpowiedz
Ogolnie nie rozumiem tego kwiku. Zamiast jak człowiek wyjechać tam, gdzie w ramach umów międzynarodowych można studiować za free z polskim obywatelstwem, małolaci burza się ze studia pod domem są dla nich zamkniete.

Zobaczyć świat, spojrzeć z dystansem a nie, 25 letni psycholog wyedukowany w zasięgu ciepłego obiadu u mamy…

@Panie_Milordzie: Kto to napisał? Kto powinien się leczyć?
  • Odpowiedz
  • 0
@skitarii: niech każdy j----y będzie, teraz czas na licea, technikum i podstawówki xd

A Polak będzie chodził prywatnie xd

@MaddoxX1911 Niech tylko nie zapomnij podziękować pisowi. Ale zapomni, bo lgbt.
  • Odpowiedz
@drsteve: Nic bardziej mylnego. Na UŚ było sporo erazmusowych kierunków bez żadnego zainteresowania, a granty były już przyznane. U mnie np. Marsylia FR i Finlandia były dostępne dla każdego od ręki bo było 0 chętnych. W związku z tym każdy chętnych mógł się zapisać, dodatkowo miesięczne wsparcie zrobili x2 bo i i tak musieli wydać te pieniądze, oraz dodatkowo można było przedłużyć x2 pobyt.
  • Odpowiedz
@a665321: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

mojej mamie zaimponowałeś
  • Odpowiedz
z hardą selekcję na podstawie wyników egzaminów i oceń z przedmiotów

@drsteve: oficjalne wymagania to posiadanie średniej powyżej 3.5 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak się ma powyżej 4.0 + znajomosc jezyka to lajtowo każdy się dostanie
  • Odpowiedz
Pomijając już fakt ze z polskim obywatelstwem c***a możesz i masz ze 2 kraje gdzie studia są darmowe

@malinq: poważnie? A skąd czerpiesz swoją wiedzę? Z IBzD? Nie wstyd ci kłamać?

@Nieszkodnik: Wariacie nie ja to napisałem, cytowanie w apce mobilnej wykopu zasysa pałkę
  • Odpowiedz