Aktywne Wpisy
heksengerg +49
cyconiusz +33
Muszynianka to jest nadwoda.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
Jest w normalnej cenie, czyli od 2 do 5 zł w zależności czy w sklepie czy na stacji.
W unijnych korkach zmienili je na przyczepiane jako jedni z ostatnich.
Gdy już to zrobili, korek łatwo da się oderwać i nadal korzystać jak dawniej (spoko, oddam ten korek, chcę mieć tylko komfort użytkowania).
Woda jest smaczna.
A ja Ci tłumaczę, że twoja rada jest debilna. Obywatele z Ukrainy powinni zdawać maturę polską, a nie Polacy s--------ć na zachód, żeby robić miejsce Ukraińcom na polskich uczelniach, utrzymywanych z podatków Polaków. Nawet konstytucja tak stanowi. Więc idź ze swoimi debilnymi radami do swoich własnych dzieci, a nie ogółu społeczeństwa.
@Panie_Milordzie: Kto to napisał? Kto powinien się leczyć?
A Polak będzie chodził prywatnie xd
@MaddoxX1911 Niech tylko nie zapomnij podziękować pisowi. Ale zapomni, bo lgbt.
mojej mamie zaimponowałeś
@malinq: poważnie? A skąd czerpiesz swoją wiedzę? Z IBzD? Nie wstyd ci kłamać?
@drsteve: oficjalne wymagania to posiadanie średniej powyżej 3.5 ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak się ma powyżej 4.0 + znajomosc jezyka to lajtowo każdy się dostanie
Komentarz usunięty przez autora
@malinq: poważnie? A skąd czerpiesz swoją wiedzę? Z IBzD? Nie wstyd ci kłamać?
@Nieszkodnik: Wariacie nie ja to napisałem, cytowanie w apce mobilnej wykopu zasysa pałkę