@TheBedThatEats: Są jakieś posty jak ktoś bronił tej babki? Na twitterze widziałem oburzenie , że niby nawet lewica jej broni a z tego co widzę to prawie nikt jej nie broni tylko wszyscy jęczą, że ktoś jej broni( ͡°͜ʖ͡°)
@TheBedThatEats: No ale on się zgadza przecież z tym co ona głosi. Mi chodzi o osoby, które tłumacza że miała coś innego na myśli. Może źle napisałem poprzednia wiadomość...
@KalashnikovMirasnikov: a tak, jak zerkniesz na znaleziska jej dotyczące to mnóstwo konserw wyciera sobie gęby "ograniczaniem wolności słowa" czy "hipokryzją lewactwa", które to nie chce "tolerować nietolerancji"
mnóstwo konserw wyciera sobie gęby "ograniczaniem wolności słowa" czy "hipokryzją lewactwa", które to nie chce "tolerować nietolerancji"
@TheBedThatEats: to bawi za każdym razem, kiedy ktoś wytyka palcem, że losowi ludzie coś powiedzieli i ekstrapoluje się ich wypowiedzi na całą partię/grupę krzycząc, że to hipokryzja po czym robiąc to samo z drugiej strony i chwaląc się, że to wielki argument.
@KalashnikovMirasnikov: a jak, samego Krula choćby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@TheBedThatEats: to bawi za każdym razem, kiedy ktoś wytyka palcem, że losowi ludzie coś powiedzieli i ekstrapoluje się ich wypowiedzi na całą partię/grupę krzycząc, że to hipokryzja po czym robiąc to samo z drugiej strony i chwaląc się, że to wielki argument.