Aktywne Wpisy

okoboji +76
Seba z BMW za kaucja wychodzi i cyk kolejny bogaty tatuś załatwia sprawę
#motoryzacja #polskiedrogi #bmw #majtczak #afera
#motoryzacja #polskiedrogi #bmw #majtczak #afera
źródło: Zrzut ekranu 2025-05-30 o 13.33.09
Pobierz
truchuo +32
źródło: temp_file4811750309212230915
Pobierz

#programowanie #naukaprogramowania #programista15k
Mirki jak to z tym jest, dostałem się na staż już jakiś czas temu i sobie pracuje i robię taski, staż jest płatny, jak na polskie warunki i na studenciaka to nawet bardzo dobrze + fajna firma w CV. Wiadomo mam trochę prostsze te taski i wymagam pomocy itd, ale jednak dużo się uczę i pracuje przy rzeczywistym projekcie (i staram się szukać rozwiązań na własną rękę zawsze najpierw), ale z drugiej strony ostatnio usłyszałem taką rzecz, że właściwie staż to jest c--j i to nie jest ten "real" komercyjny exp. W trakcie roku akademickiego będę pracował part-time, bo teraz robię pełny etat, ale od października raczej nie dam tego pogodzić ze studiami i będę musiał trochę godizn uciąć. Wiem, że stażysta nie ma do końca takich obowiązków czy odpowiedzialności regular no, ale żeby mówić, że to jest null nic nie warte? ( ͡° ʖ̯ ͡°) Nie wiem, ja trafiam na samych gatekeeperów czy tak jest w rzeczywistości?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60f46328072fc8000a3ae721
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Ja poszedłem na staż to było takie wow. Totalnie coś innego niż klepanie projektu samemu. Dogadywanie się z innymi zespołami jakie dane są potrzebne itd, do tego technologie których nigdy nie używałem,
Zaakceptował: LeVentLeCri