Aktywne Wpisy
AdrianSemenic +663
Tomasiak to jest moim zdaniem największa niespodzianka w historii polskich startów na igrzyskach XD jasne, zdarzały się pojedyncze wyskoki, których nikt się nie spodziewał, pokroju Fortuny, ale tu gościu zdobył trzy medale na jednej imprezie i to zasłużenie, a przed sezonem nikt go praktycznie nie znał XD
#mediolan2026 #skoki
#mediolan2026 #skoki

#skoki #mediolan2026
A teraz konia z rzędem temu, który wyjaśni, dlaczego właściwie nie zaliczono wyników pierwszej grupy trzeciej serii. Śnieg jeszcze wtedy nie zalegał w torach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A teraz konia z rzędem temu, który wyjaśni, dlaczego właściwie nie zaliczono wyników pierwszej grupy trzeciej serii. Śnieg jeszcze wtedy nie zalegał w torach ( ͡° ͜ʖ ͡°)

https://pl.aliexpress.com/item/1005002803014093.html
Jeszcze taka SKR E3 Turbo by się przydała ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#druk3d #ender #ender3
Skr 1.4 turbo nie lepsze?
@KuliG: nie chce mi się babrać w nowe obudowy ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
mój enderek to będzie tzw ShelfQueen ʕ•ᴥ•ʔ lub "Swole Ender 3 GigaPro" tylko będzie smigał jak burza
Ja do swojego v2 wrzucilem już drugą Z z silnikiem, directa na bmg i teraz w sumie fajnie by było wymienić płykę na SKR z TMC2209 bo na ori mimo 2208 Linear advance nie zrobisz, drugiego sterowania osią Z do automatycznego levelowania osi X nie zrobisz.
@Timer_555: załóż swój tag gdzie będziesz opisywał wszystkie problemy ( ͡º ͜ʖ͡º)
ACZKOLWIEK - ten zestaw jest tak wypasiony, że jeśli ktoś myśli