Wpis z mikrobloga

Czy odmawialibyście seksu współmałżonkowi który właśnie stracił pracę? (Do czasu jak znajdzie inną, tak aby to było dla niego motywacją*)?

*co zostało potwierdzone badaniami

Jak zareagowalibyście na tekst: wiesz co, nie boli mnie głowa, ale najpierw znajdź pracę

#zwiazek #seks #pracbaza
jmuhha - Czy odmawialibyście seksu współmałżonkowi który właśnie stracił pracę? (Do c...

źródło: comment_1626506020V1fPouuvxqBQoI8YdhuyDI.jpg

Pobierz

Waszym zdaniem

• Tak 12.0% (485)
  • Raczej nie 88.0% (3544)

Oddanych głosów: 4029

• 117
  • Odpowiedz
@jmuhha: Mężczyźni wpadają w pułapkę przeceniając seks, dla nich jest to coś wielkiego nagroda, a dla kobiet to tylko seks.Danie komuś d…to nie jest jakieś wielkie poświęcenie, faceci sami się załatwili robiąc z tego nie wiem jaką niesamowitą czynność i wmawiając polką że dziewictwo to dar itp..
  • Odpowiedz
@jmuhha: Trzeba zaczac mowic zonie: "wiesz co, jestes kura domowa, wiec dzis zero miziania. Postaraj sie bardziej i zacznij zarabiac tyle co ja, bo inaczej bede jezdzil na Kaśce ode mnie z pracy".
Powinno zadziałac, prawda?
  • Odpowiedz
@jmuhha: Tutaj właśnie brakuje odpowiedzi: "zdecydowanie nie", która byłaby najwięcej punktowana. Szczerze jeżeli kobieta by mi postawiła taki tekst to bardzo mocno rozważyłbym zmianę kobiety.
  • Odpowiedz
@jmuhha: Wykopki nie tylko łykają takie bajty, ale również nie czytają poprzednich komentarzy, w których sam autor się z nich śmieje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jmuhha: Moja dziewczyna jakbym stracił pracę to robiłaby mi loda żebym nie był smutny. Ha tfu na takie różowe jak ta z opisu co daje seks w nagrodę.
  • Odpowiedz