Aktywne Wpisy
synadama +111

źródło: temp_file6896019088095370268
Pobierz
dosefurious +120
Dzisiaj na lokalnej grupie z Rzeszowa wyświetlił mi się post o potrąceniu młodej dziewczyny. Dosłownie byłem w szoku po obejrzeniu nagrania. Chłop walnął młodą dziewczynę na pasach 18 grudnia 2023, ta odleciała na kilka metrów, połamane pół ciała, a gość dostaje karę grzywny xD Druga sprawa żadnej reakcji po potrąceniu - normalny człowiek w takiej sytuacji wybiega i od razu biegnie do potrąconej osoby, a tu facet odjechał, czeka, po czym zaczyna

Może i nie potrafi śpiewać ale za to wygląda bardzo radiowo.
#eurowizja #polska #rozowepaski
źródło: GM4I3q7XMAAamMT
Pobierz1. to nie jest hejt. Odróżnij hejt od sarkazmu
2. dziewczyna źle śpiewa i źle wygląda a jedzie na konkurs gdzie ocenia się jedno i drugie
3. gdyby nie była córką króla keczupu to nie śpiewałaby nawet na święcie ziemniaka w pcimiu.
@thorgoth: To nie konkurs miss, tylko Eurowizja, tutaj nie trzeba być pięknym, a zaletą jest oryginalny wygląd i prezentacja, które akurat Luna ma. Zobacz sobie, jak wyglądali poprzedni zwycięzcy, uczestnicy albo zobacz, jak wyglądają w tym roku, geje narzekają, że nie ma na kim zawiesić oka xD Tutaj zdjęcie Luny z wczorajszego otwarcia
źródło: luna-na-turkusowym-dywanie-w-malmo
Pobierz1 XD
2 XD
3
No ale spoko, pewnie nie do mnie ten produkt jest adresowany ¯\(ツ)/¯
@thorgoth: Tatuś zapłacił za "karierę" https://www.pomponik.pl/plotki/news-luna-dlugo-to-ukrywala-piosenkarka-ma-rodzicow-milionerow-ni,nId,7449154
Rozumiem że pop jest specyficznym gatunkiem i tu i tak większość opiera się o wizerunek a "śpiewanie" to z reguły playback z taśmy.
Natomiast można tego piosenkarza czy piosenkarke popową zaprojektować lepiej albo gorzej. Lana del Rey też jest wszechstronnie nieutalentowaną córką milionera ale jako produkt była spójna i profesjonalna, przynajmniej dopóki nie dali jej zaśpiewać do mikrofonu, Tu
@blablalbla:
źródło: comment_aldsQeWmIl9OEx51ukkNhKy0q0ucmHlp,w400
Pobierz@thorgoth: jprdl xD wykopki są jak te mean laski które po prostu są szczere