Wpis z mikrobloga

@UczesanyPedryl: nie wiem ja chyba zrealizowałem przelew kartą wirtualną, bez problemu, co mnie zdziwiło, to to że jak i binance przed przelewem potwierdzał dwuetapowo mój paszport, zdjęcie z kamery, telefon itd, a jak wybrałem przelew to również ten podmiot który to realizował potwierdzał to samo,

czyli może sprawdź czy wszędzie ci potwierdziło tożsamość?
  • Odpowiedz
@UczesanyPedryl: u mnie przeszło bez problemu, musial tylko potwierdzić w aplikacji (wykazuje powiadomienie).
Może masz limity na karcie?
Btw i tak polecam mieć revolut, wpłacić kartą na revo, tam wymieniać na euro i puszczać SEPA.
Dochodzą instant praktycznie, minuta klikania (za pierwszym razem kilka) zamiast jakich 2% prowizji za płatność kartą masz 0% za przelew SEPA
  • Odpowiedz
@UczesanyPedryl: ja musiałem dzwonić na infolinię, żeby zdjęli mi blokadę na takie płatności. Tłumaczyli się tym, ze dużo takich transakcji dotyczy kradzionych kart.
Konsultant kazał poczekać 30 minut, od tamtego momentu juz wszystkie przechodzą bez problemu.
  • Odpowiedz
@b4a3: a dobra, nie wpłacam tam pieniędzy dzień w dzień, choć robiłem to całkiem niedawno.
Generalnie widzę że tyczasowo wszystkie SEPA wyłączyli, cieoawe ile im zejdzie by wrócić do tego co było wcześniej
  • Odpowiedz