Szanujcie Polki, wiem, dziwnie to zabrzmi, ale tak, muszę to powiedzieć, Polki to porządniejsze kobiety, może troche brzydsze, ale porządniejsze.
@GlenGlen12: podpisuje sie dwiema łapkami. Dopóki człowiek nie zwiedzi świata i nie pogada z innymi kobietami, tak nie dostrzeże, że trawa nigdzie indziej bardziej zielona nie jest.
Polki mają swoje wady i niektóre są księżniczkami, ale też mają dużo zalet, są ciepłe, pomocne, czasem skromne, nie afiszują się, da się
@GlenGlen12: > tematy były ciekawe, dowiedziałem się o konflikcie z Węgrami, zaostrzonej sytuacji na Wschodzie czy emigracji połowy ludzi z wschodu kraju do Kijowa, ale chyba nie o tym chcecie czytać).
Weź rozwiń temat, to jest równie ciekawe, jak nie bardziej!
@GlenGlen12: Jakie Twoim zdaniem trzeba spełnić warunki by wyrwać Ukrainkę 6-7/10?
@Marcin3005: mieć środki na utrzymanie jej i jej zachcianek w Polsce, bo jak OP napisał raczej nie garną się do pracy zarobkowej i rozwoju zawodowego ( ͡°͜ʖ͡°)
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Treść została ukryta...
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_16261164586ftHGMuVqn10aEHKBFKuXG.jpg
Pobierzźródło: comment_16261165141fFlRe7FhhliZ8uiMUpBrN.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@GlenGlen12: podpisuje sie dwiema łapkami.
Dopóki człowiek nie zwiedzi świata i nie pogada z innymi kobietami, tak nie dostrzeże, że trawa nigdzie indziej bardziej zielona nie jest.
Polki mają swoje wady i niektóre są księżniczkami, ale też mają dużo zalet, są ciepłe, pomocne, czasem skromne, nie afiszują się, da się
Weź rozwiń temat, to jest równie ciekawe, jak nie bardziej!
Komentarz usunięty przez moderatora
@Marcin3005: mieć środki na utrzymanie jej i jej zachcianek w Polsce, bo jak OP napisał raczej nie garną się do pracy zarobkowej i rozwoju zawodowego ( ͡° ͜ʖ ͡°)