Aktywne Wpisy
mickpl +135
Z żadnego newsa tak dzisiaj nie skisłem jak z tego, że Lokum, czyli jeden z tych dewów chwalących się wywalonymi w kosmos marżami, sprzedał w trzecim kwartale siedem lokali podczas gdy w analogicznym okresie zeszłego roku (na beczce 2%) sprzedali ich prawie 200 XD
0% potrzebne na już, chodzi o rodziny.
#nieruchomosci
0% potrzebne na już, chodzi o rodziny.
#nieruchomosci
Najbardziej przereklamowany zespół to
MIrki, moje dziecko zostało molestowane w prywatnym przedszkolu przez kolegów.
Właśnie moja córka tak od niczego powiedziała, że podczas snu, w sali gdzie była cała grupa rówieśników + opiekunka, kilku chłopców zdejmowało jej elementy ubrania typu buty a skończyło się na majtkach. POD OBECNOŚĆ OPIEKUNKI, które siedziała sobie na komputerze a dzieci miały słuchać bajki.
Grupa nie jest duża, jedna sala prywatna zerówka wiek 5-6 latkowie. Gdy zapytałem córeczkę jak reagowała odpowiedziała, że nie reagowała - odpowiedziała, że boi się że będą ją ciągnęli ja drugiego kolegę. W---W OVER 9000 nosz #$&^ jutro mam zamiar zrobić w przedszkolu nieziemską inbę bo jaki to ma wpływ na rozwój psychiki małej dziewczynki jeśli już teraz się boi mówic nie... bo opiekunka miała to w p-----e... Ja pod swoją opieką zawsze rozmawiam o tym ale jak widać w grupie już od najmłodszych lat uczy się w szkołach dzieci, że nauczyciel ma w p-----e.
Mam różne myśli od kontaktu z adwokatem po psychologa i kontakcie z lokalnymi mediami bo k---a gdybym przeczytał o tym wcześniej w prasie to nie posłał bym dziecka tam za c---a..
Macie jakieś doświadczenia jak tą sprawę rozegrać, bo nie zostawię tego na "nic się nie stało" ?
Adwokat, przeniesienie dziecka...? To jest grupa, z którą potencjalnie będzie w szkole do 8 klasy.. to jest ośmieszenie na wiele lat w przód.
Sory za język ale aż się trzęsę.
#afera #molestowanie #prawo #psychologia #dzieci #pytanie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #60ead824ae4a3c000a405d3a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
W kwestii odszkodowania - tutaj juz dobry adwokat. Jest o co walczyc, ale wymog wykazania przeslanek spowoduje, ze no potrzeba tu kogos, kto zna sie na fachu. Pewno i tak skonczy sie to ugoda.
Pytanie tylko jaka bylaby podstawa. Nienalezyte wykonanie umowy? Delikt? Krzywda? Dlatego tutaj
Może jakby jeszcze inne dzieci miały podobny problem
Komentarz usunięty przez autora
Trzeba to załatwić po cichu, delikatnie. Myśląc w pierwszej kolejności o dobru dziecka.
Na pewno doprowadzić do wyrzucenia opiekunki.
Ostatnie chyba najtrudniejsze
Komentarz usunięty przez autora
Zacznij od zgłoszenia tego na policji.
Może mają tam monitoring?
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua