Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +156
Wystawiłem negatyw na allegro, firma znalazła mnie na linkedinie i grozi że przekaże screeny mojej firmie w której pracuje jeśli nie usunę co z tym robić dalej, bo wku..li mnie niemilosiernie i chce ich zniszczyć za takie działania
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
#prawokarne #prawo #ecommerce #prawnik #internet
b_oski +5
Dawniej myślałem, iż 150 KM to wystarczająca moc. 200 KM to już bardzo dużo. A jak znajomy kupił sobie 400-konny samochód, to myślałem, że ja bym się nim r------ł o pierwszą latarnię.
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
Ja już nie ogarniam, mam prawo jazdy od roku i nwm. To zawsze tak jest, że wszyscy się tak k---a spiesza? Bo zawsze czuję jakąś presję, jak ktoś mi cały czas na ogonie siedzi. A ja w zabudowanym 55km/h nie będę przekraczać. Tak samo poza miastem, jadę 90, maks do 100 i wszyscy tylko czekają, żeby wyprzedzić xD jednemu ostatnio co mnie wyprzedził jeleń się wpeirdolil przed maske
To jest taka kultura jazdy w Polsce? Stresuję się, jak ktoś tak robi no ale k---a przepisy to przepisy. Wczoraj pies mi wlazl na przejściu, jakbym szybciej jechała to już by go nie było
Dlaczego ??
@ks2m: bardziej żydo-komuna
Najgorzej jest jak są jeszcze rowerzyści, nie raz i nie dwa ktoś mnie wyprzedzał kiedy z naprzeciwka jechał rowerzysta. K---a jak ja nimi gardzę, wiedzą że swoim życiem nie ryzykują to jadą jak p------i i mało roweru nie przewroca
@visas: zacznij czerpać z tego przyjemność. Jak widzisz że ktoś się gotuje z tyłu to pomyśl "o tak kochanie, teraz jedziemy z MOJĄ prędkością ( ͡° ͜ʖ ͡°)" i od razu zacznie być lepiej. Na autostradzie nie zapominaj mrugajacym muminom na ogonie dawać po oczach spryskiwaczem za karę.
Ile byś nie jechał znajdzie się
@visas: Zapewne nie wszyscy, ale podejrzewam że większą uwagę zwrócisz na jednego zasuwającego niż dziesięciu jadących jak Ty.
@visas: no super argument xDD a następnym razem jakby Ci wtargnął pies i byś go zabiła, to wyjdzie na to że powinnaś jechać szybciej, bo wtedy nie wtargnąłby, bo zdążyłabyś go już dawno minąć xd
@-PPP-: tylko, że liczniki wyprzedzających powinny tak samo przekłamywać, bo jest to regulowane przepisami unijnymi... Więc powinni widzieć tą samą prędkość jak OP
Komentarz usunięty przez autora