Aktywne Wpisy
mirko_anonim +35
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Czy uważacie, że jeżeli narzeczestwo się rozstaje, to niedoszła panna młoda powinna oddać pierścionek?
Bo właśnie mnie coś takiego spotkało, że narzeczona powiedziała, "jednak nie pasujemy do siebie" i że pierścionek sobie zachowa i nie odda.
Tak więc dziś smutny dzień bo jestem biedniejszy o jedną Sylwię* i 50 Władysławów Jagiełło :(.
#slub #zwiazki #milosc
*) imię zmienione
───────────
Waiter98 +12
Polska - kraj didn't do nuffinów. Winkelried i Chrystus narodów jednocześnie. Umęczona pod Ponckim Piłatem, ukrzyżowana przez wrogów i (((Żymian))).
Nie zapominajcie też że jak jakichś zbrodni dokonywali naziści to byli NIEMCY ale w Polsce zbrodni dokonywali tylko i wyłącznie KOMUNIŚCI (nigdy Polacy - ważne!).
Żołnierze Wyklęci, Husaria, Hurrrraaaaa!
#bekazprawakow #neuropa
Izraelowi #!$%@? sie należy a nie przeprosiny to samo Rosjanom etc, Polska jest na tyle silnym krajem żeby kisnac z ich roszczeń, no ale co ja będę tłumaczył pozycję Polski na scenie międzynarodowej osobie która myśli że przeprosiny zobowiązują państwo do czegokolwiek więcej niż do samych przeprosin xD
Jak, dla mnie w skali tysiącletniej historii narodu Polskiego kilka pogromów w trakcie drugiej wojny to jej marginalna część, na którą nie mamy wpływu.
Więc odpowiedź na kogoś wypominającego te zbrodnię w złej wierze to nie płakanie, turlanie się po podłodze i próbę udowodnienia rzekomej moralnej wyższości narodu Polskiego.
Odpowiednią odpowiedzią na 'hurr durr