Wpis z mikrobloga

Zakop to szybko, zakopuj reeeee.

Polska - kraj didn't do nuffinów. Winkelried i Chrystus narodów jednocześnie. Umęczona pod Ponckim Piłatem, ukrzyżowana przez wrogów i (((Żymian))).

Nie zapominajcie też że jak jakichś zbrodni dokonywali naziści to byli NIEMCY ale w Polsce zbrodni dokonywali tylko i wyłącznie KOMUNIŚCI (nigdy Polacy - ważne!).

Żołnierze Wyklęci, Husaria, Hurrrraaaaa!

#bekazprawakow #neuropa
Pobierz Kozajsza - Zakop to szybko, zakopuj reeeee.

Polska - kraj didn't do nuffinów. Wink...
źródło: comment_1625919350Z58JlYIOHdJYa3YrAWxYD7.jpg
  • 23
@Mokrysiusiak3: XD no Niemcy zostali dosłownie przejęci przez żydów, Kanada zostala przejeta przez Indian etc
Izraelowi #!$%@? sie należy a nie przeprosiny to samo Rosjanom etc, Polska jest na tyle silnym krajem żeby kisnac z ich roszczeń, no ale co ja będę tłumaczył pozycję Polski na scenie międzynarodowej osobie która myśli że przeprosiny zobowiązują państwo do czegokolwiek więcej niż do samych przeprosin xD
@Kozajsza W sumie, to nie wiem po co mieć ból dupy o wytykanie jakiś krzywd i zbrodni historycznych.

Jak, dla mnie w skali tysiącletniej historii narodu Polskiego kilka pogromów w trakcie drugiej wojny to jej marginalna część, na którą nie mamy wpływu.

Więc odpowiedź na kogoś wypominającego te zbrodnię w złej wierze to nie płakanie, turlanie się po podłodze i próbę udowodnienia rzekomej moralnej wyższości narodu Polskiego.

Odpowiednią odpowiedzią na 'hurr durr