Wpis z mikrobloga

czy po śmierci lecicie do kolejnego biomu speedrun czy próbujcie jakieś statsy podbić przy Heliosie ?
#returnal #ps5
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zeek: zależy od poziomu w--------a xD
A ja też mam pytanko: czy jak w biomie 1 znajdujecie portal do biomu 2 to wchodzicie, czy dalej szukacie portalu do 3 biomu?
  • Odpowiedz
@zeek: chyba nie ma sensu nie speedrunowac do kolejnego biomu. I tak tam ci dadzą 5/9 poziom biegłości a ewentualne podniesienie jakiegoś statu artefaktem to za dużo zachodu.
  • Odpowiedz
@zeek: nie no bez przesady z tymi sejwami, jak dojdziesz gdzie trzeba to masz zawsze ułatwienia, a tu nie musisz klucza szukać, a to portal otwarty, a to skrót jakiś itp itd. 30 minut bez problemu starczy od startu do kolejnego bossa nie spiesząc się
  • Odpowiedz
@Snaki: @zeek: no nie wiem, nie zgodzę się. Pierwszy biom teraz to pestka, w zasadzie wszystko ciacham melee bo więcej obolitu tak łapie. Spokojnie można wyciągnąć z 800 i wyciągnąć ciekawy artefakt ze sklepu, np OP kosmonautę albo taki co daje 10% integralnsoci z całego dmg które robisz

No i fiolka ze sklepu i integralność, i integralność z żywicy, można się spoko dokoksic przed 3 biomem
  • Odpowiedz