Wpis z mikrobloga

@Lolek1011: zaliczyłam dzisiaj ten 9-ty odcinek jest migawka z tym ślimakiem Kochanka z Lindą. Ale będzie chyba dopiero w 10 odcinku.
Nie wiem czy powinniśmy obawiać się jakiegoś wybuchu? Ja osobiście boję się, że Kindze skoczy ciśnienie i jej cycki tego nie wytrzymają i eksplodują, już bez tego są jakoś dziwnie i nienaturalnie cały czas „nabuzowane”
  • Odpowiedz
@Lolek1011: tez zauważyłam jej, wręcz niezdrową fascynacje Don-Robertem.
Żadna z uczestniczek z grupy „40” nie ma tam najmniejszych szans u żadnego z ”władcy haremu”
Nie mniej za sprawą Lindy robi się ciekawiej( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Lolek1011: jeszcze errata: moje „Nie mniej” w tym kontekście powinno być raczej napisane łącznie czyli „niemniej” ... sorry, ale czasami jestem dyslektykiem...... i szczerze mówiąc nadal nie jestem pewna, która forma jest poprawna(,)
  • Odpowiedz
@Rosalinea: ten program to powinno byc 20 kontra 20 albo 30 kontra 20, starsze babeczki niestety nie maja szans. A co do Marleny to skoro jest polozna to ciekawe czy wmawia rodzacym przy porodzie ze wcale ich nie boli tylko to sobie wymyslily lol
  • Odpowiedz
@Rosalinea: Obawiam się że Panie nie są zafascynowane Don Robertem tylko jego jakąś tam rozpoznawalnością. To nie jest żaden no name tylko tancerz z tańca z gwiazdami przecież XD Wśród celebryckiej drobnicy jest klasę wyżej od młodego który dopiero zaczyna.

@Lolek1011: Raczej silikon konta silikon biorąc pod uwagę że jak na razie prym wiodą sztuczne piersi Kingi i Julii. Jak Kindze strzelą implanty od przyśpieszonego oddechu albo kwas
  • Odpowiedz
@Dewasta: Zgredek to Robert? Trzeba szukać nowych ksyw, bo dopiero co Zgredkiem była pokurczona Kornelia w HP XD
PS. może mnie intuicja zawodzi, ale moim zdaniem akcja z matką i córką jest ustawiona i Kochanek odgrywa w niej wyuczoną rolę. Kinga owszem, zaskoczona, ale nie ta trójka.
  • Odpowiedz
@caramilla: Do niego chyba bardziej pasuje zgred niż kochanek. XD
W tym programie jesteśmy o włos od mięsnego jeża jeśli chodzi o realizm, a zdziwienie było naciągane... Bardziej ciekawi mnie czy powie o tym Kindze czy będziesz ją tylko podpuszczał do scen zazdrości dla show.
Zastanawiam się czy głównym powodem dla którego w ogóle wzięto do programu 40 kontra 20 Panie w wieku 31 i 52 jest to że są
  • Odpowiedz
@korni007: ten program jest w ogóle „społecznie szkodliwy”
Ale co dziwne pierwsze 3 odcinki oglądałam z zażenowaniem i niesmakiem kolejne 3 już tylko z zażenowaniem , a teraz to jakaś znieczulica i obojętność mnie ogarnęła. Sama na siebie jestem zła ze to oglądam, chyba czekam, aż zaczną tam na sobie sztuki walki uprawiać.
Z Tego nieogara młodego ćwoka zrobiłabym worek treningowy.
  • Odpowiedz