Aktywne Wpisy

Mój pierwszy chleb na zakwasie, pewne niedociągnięcia są, ale jestem cholernie dumny. Ale się szykuje niedzielne śniadanko na bogato! #milejniedzieli
#bojowkapiekarska #pieczzwykopem #chleb
#bojowkapiekarska #pieczzwykopem #chleb
źródło: 1000018553
Pobierz
AlexBrown +5
Nie wiem dlaczego, ale drażni mnie, gdy ludzie na siłowni mają słuchawki w uszach albo na uszach. Nie moja to sprawa, nie krzywdzi mnie to, ale mimo wszystko czuję irytację na taki widok.
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
Dlaczego? Gdyby pokusić się o jakąś analizę psychologiczną, to chodzi pewnie o ich potrzebę odseparowania się od reszty, jakieś zawoalowane poczucie wyższości, niechęć do obcowania z innymi ludźmi albo harmonijnego
#silownia #mikrokoksy #mirkokoksy
Dlaczego? Gdyby pokusić się o jakąś analizę psychologiczną, to chodzi pewnie o ich potrzebę odseparowania się od reszty, jakieś zawoalowane poczucie wyższości, niechęć do obcowania z innymi ludźmi albo harmonijnego

#40kontra20
Nie wiem czy powinniśmy obawiać się jakiegoś wybuchu? Ja osobiście boję się, że Kindze skoczy ciśnienie i jej cycki tego nie wytrzymają i eksplodują, już bez tego są jakoś dziwnie i nienaturalnie cały czas „nabuzowane”
Żadna z uczestniczek z grupy „40” nie ma tam najmniejszych szans u żadnego z ”władcy haremu”
Nie mniej za sprawą Lindy robi się ciekawiej( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Lolek1011: Raczej silikon konta silikon biorąc pod uwagę że jak na razie prym wiodą sztuczne piersi Kingi i Julii. Jak Kindze strzelą implanty od przyśpieszonego oddechu albo kwas
PS. może mnie intuicja zawodzi, ale moim zdaniem akcja z matką i córką jest ustawiona i Kochanek odgrywa w niej wyuczoną rolę. Kinga owszem, zaskoczona, ale nie ta trójka.
W tym programie jesteśmy o włos od mięsnego jeża jeśli chodzi o realizm, a zdziwienie było naciągane... Bardziej ciekawi mnie czy powie o tym Kindze czy będziesz ją tylko podpuszczał do scen zazdrości dla show.
Zastanawiam się czy głównym powodem dla którego w ogóle wzięto do programu 40 kontra 20 Panie w wieku 31 i 52 jest to że są
@Lolek1011
@Dewasta
@caramilla
@PoleDancerka
Ja nie wiem po #!$%@? tam są te 40tki jak Kochanek i młody ćwok ciągną do 20tek.program kompletnie #!$%@? zresztą jak to polskie programy na obcej licencji. Muszę poszukać czy gdzieś można obejrzeć zagraniczny format, tam na 100% dzieje się więcej niż w tym gownie.
Ale co dziwne pierwsze 3 odcinki oglądałam z zażenowaniem i niesmakiem kolejne 3 już tylko z zażenowaniem , a teraz to jakaś znieczulica i obojętność mnie ogarnęła. Sama na siebie jestem zła ze to oglądam, chyba czekam, aż zaczną tam na sobie sztuki walki uprawiać.
Z Tego nieogara młodego ćwoka zrobiłabym worek treningowy.