Zwracam się z p------a prośba Mireczki. Mój ziomek lubi mi wysłać jakieś filmiki, cicho cicho i nagle piękny godowy okrzyk lub coś, nie raz dałem się nabrać w robocie, do teraz mówią na mnie onichan a koleżanki unikają wzrokiem. Chciałem mu się pięknie odpłacić, mielibyście może jakieś podobne filmiki? W robocie musi być przy telefonie, więc też by się na to kiedyś nabrał. #prank #zemsta #anime bo mam traumę do teraz.
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
Mój ziomek lubi mi wysłać jakieś filmiki, cicho cicho i nagle piękny godowy okrzyk lub coś, nie raz dałem się nabrać w robocie, do teraz mówią na mnie onichan a koleżanki unikają wzrokiem.
Chciałem mu się pięknie odpłacić, mielibyście może jakieś podobne filmiki? W robocie musi być przy telefonie, więc też by się na to kiedyś nabrał.
#prank #zemsta #anime bo mam traumę do teraz.