Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 833
Awww cute sweetaśny typ, który zap...ał 160 przez miasto i rozjechał matkę z dzieckiem. Zasługuje na drugą szansę bo ma zdjęcie z psem. Zupełnie jak pewien niespełniony malarz z Austrii XDDDD. Przegryw z świńską mordą zasługuje na śmierć. Cute sweetaśny Cameron na drugą szansę. #bekaztwitterowychjulek #przegryw #blackpill #redpill
Qba1996 - Awww cute sweetaśny typ, który zap...ał 160 przez miasto i rozjechał matkę ...

źródło: comment_1625754206O4dcjo3QcT3WMbku5MWf1k.jpg

Pobierz
  • 156
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Shatter: A nie 320km/h? Nie śledziłem sprawy, ale co komentarz to 20 więcej do prędkości.

Breivik przygotowywał atak terrorystyczny z dokładnym planem który konsekwetnie realizował. Nie widzisz tutaj różnicy? Współczuję.

@hamuj_sie_hamuj_sie: Nie ma czegoś takiego jak resocializacja i w tym się zgadzamy. Chodziło mi o to, że taka jest teoria funkcjonowania więzienia. Rozumiem, że Twoja teoria więzienia to
  • Odpowiedz
Przyzwolenie na tą hipokryzję skończy się straszną tragedią

@Gorzki_stulejarz: Skończy się rebelią wściekłych stulejek? Przecież od zawsze wiadomo, że ładni mają lepiej w życiu. Niektórzy umieją śpiewać, niektórzy rodzą się inteligentni a niektórzy ładni - każdy jest inny, spierdony z wykopu żadnej nowej prawdy nie wymyśliły.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Medel1n_: Ostatnio miałem rozmowę o pracę i w trakcie rozmowy zapytałem się dziewczyny z rekrutacji czy nie zdziwiła jej przerwa w CV, bo wysłałem plik sprzed edycji, głupia pomyłka. Ona powiedziała, że nawet tego nie czyta tylko patrzy na zdjęcie, jak kandydat jej odpowiada to zaprasza go na rozmowę xD
  • Odpowiedz
@Qba1996: 24 lata to odpowiednia kara? Jesteś w stanie pojąć, że więzienie to nie jest kara za popełnione przestępstwo? Nie bronię go w żadnym wypadku, ale 24 lata dla 20-latka za jeden wybryk który niestety skończył się tragedia to kpina. Mogli od razu dać 90 lat, bo czemu nie? Życia tym dwóm osobom już nie zwróci. Jak dla mnie 5 lat więzienia w zupełności by wystarczyły aby nigdy więcej nie
  • Odpowiedz
@zaxang zycze ci aby twoją dziewczyne /żonę z dzieckiem potrącił jakiś n------y Oskarek, ciekawe czy wtedy byś był taki do przodu "5 lat starczy, życia i tak jej nie zwróci ;---D"
  • Odpowiedz
życia już tym osobom nie zwróci. Jedyne co w tej historii jest dobre to fakt, że inni się zastanowią jeszcze bardziej. Ale wykorzystywanie do tego jednostki nie jest dobre. W więzieniu nie chodzi o zadośćuczynienie czy karę. W więzieniu chodzi o resocializacje aby nie popełnić przestępstwa drugi raz.

@zaxang: szczerze to moim zdaniem gość powinien dostać kare śmierci, dlaczego, z dwóch powodów

przestroga dla innych

poczucie sprawiedliwości dla społeczeństwa

czy
  • Odpowiedz