Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 833
Awww cute sweetaśny typ, który zap...ał 160 przez miasto i rozjechał matkę z dzieckiem. Zasługuje na drugą szansę bo ma zdjęcie z psem. Zupełnie jak pewien niespełniony malarz z Austrii XDDDD. Przegryw z świńską mordą zasługuje na śmierć. Cute sweetaśny Cameron na drugą szansę. #bekaztwitterowychjulek #przegryw #blackpill #redpill
Qba1996 - Awww cute sweetaśny typ, który zap...ał 160 przez miasto i rozjechał matkę ...

źródło: comment_1625754206O4dcjo3QcT3WMbku5MWf1k.jpg

Pobierz
  • 156
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Adasko97: emocjonalnie chciałbym dla niego wyrok śmierci (który sam chciałbym wykonać), ale gdyby emocje opadły to ciężko powiedzieć co by było. Pustki i tak by mi nie oddało to jeśli by poszedł na dożywocie. W sumie byłem świadkiem podobnej sytuacji gdy koleżanka mamy straciła mamę, która przechodziła przez pasy, a pijany kierowca w nią wjechał i uciekł. Gdy dowiedzieliśmy się, że został znaleziony, reakcja koleżanki była mniej więcej taka: "I co mi z tego, że został znaleziony i pójdzie siedzieć? Moja mama już przez to nie wróci". Nie wiem jaki tam był wyrok, pewnie śmieszny, mam znikomy kontakt z tą koleżanka a i temat wrażliwy pomimo lat.

@Klepajro: Rozumiem Wasze argumenty, naprawdę. Szkoda, że nie próbujecie zrozumieć moich. Ja myślę, że mam swoją teorie ale nie uważam się za wyrocznie. Chcę dialogu, a Wy jesteście zaślepieni tym, że miał bogatych rodziców.

Są tutaj osoby które porównują Breivika do tego młodego chłopaka. Może od razu do Hitlera go porównajmy ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niewątpliwym jest, że zasłużył na wiezienie. Ale czy na pewno na
  • Odpowiedz
@jozef-dzierzynski: Spoko, dajmy od razu karę śmierci za kradzież batonika - przecież dziecko powinno wiedzieć, że nie może kraść. Albo chociaż utnijmy rękę - nie będzie miało narzędzia, żeby ukraść ponownie. Już żaden sprzedawca w sklepie nie będzie narażony na straty!!!1one
  • Odpowiedz
@zaxang powtórzę, 24 lata potężne nagłośnienie sprawy i innym młodym hehe co jeżdżą szybko ale bezpiecznie może zapali się lampka. Jest to poświęcenie na które jestem gotów jak mawiał klasyk
  • Odpowiedz
@Klepajro: a jaki wyrok dałbyś osobie, która jechałaby tak samo jak ten chłopak z podobnymi skutkami, ale:
- byłaby pod wpływem narkotyków i alkoholu jednocześnie
- śmiałaby się z ofiar i rodziny ofiar prosto w twarz, nie zachowując grama powagi
- miesiąc wcześniej zabiłaby inną osobę na pasach przez szybką jazdę
- straciłaby prawo jazdy 5 lat wcześniej za szybką jazdę
- uciekłaby z miejsca zdarzenia bez jakiejkolwiek pomocy ofiarom, podpalając jednocześnie auto aby
  • Odpowiedz
@zaxang prawdę mówiąc nie wiedziałem że jest jakiś bogaty, bo to się wiaze z dobrym prawnikiem nie? Widać nawet prawnik z wyższej półki nie dał rady go wybronić ergo coś na rzeczy jest ale oczywiście wykopek się lepiej hehe sędzię incel nie
  • Odpowiedz