Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 833
Awww cute sweetaśny typ, który zap...ał 160 przez miasto i rozjechał matkę z dzieckiem. Zasługuje na drugą szansę bo ma zdjęcie z psem. Zupełnie jak pewien niespełniony malarz z Austrii XDDDD. Przegryw z świńską mordą zasługuje na śmierć. Cute sweetaśny Cameron na drugą szansę. #bekaztwitterowychjulek #przegryw #blackpill #redpill
Qba1996 - Awww cute sweetaśny typ, który zap...ał 160 przez miasto i rozjechał matkę ...

źródło: comment_1625754206O4dcjo3QcT3WMbku5MWf1k.jpg

Pobierz
  • 156
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zaxang: Może go uniewinnić bo kto nie zabił kogoś na drodze? Śmieszne i jednocześnie żałosne. Ścigał się w mieście znacznie przekraczając prędkość bez prawa jazdy i zabił dwie osoby na drodze. Skoro zabranie PJ nie dało mu do myślenia to myślisz, że Twoje 5 lat kary pozbawienia wolności cokolwiek da?
  • Odpowiedz
@Mezomorfix: lewica broniąca bogatego dzieciaka r---------------o się po mieście mustangiem czy inną corvetą, zapomniałeś wziąć leków
Na tiktoku z-------h nastolatek, prettyboyów i nastoletnich cryptomilionerow króluje "libertarianizm", konserwatyzm i j-----e biedy. Zaskoczę cię, większość tiktokowej pogardy dla roboli i zakolaków przejawiają uległe stay-at-home konserwatywki szukające bogatego męża który płaciłby swoją fortuną za segz
  • Odpowiedz
@hamuj_sie_hamuj_sie: życia już tym osobom nie zwróci. Jedyne co w tej historii jest dobre to fakt, że inni się zastanowią jeszcze bardziej. Ale wykorzystywanie do tego jednostki nie jest dobre. W więzieniu nie chodzi o zadośćuczynienie czy karę. W więzieniu chodzi o resocializacje aby nie popełnić przestępstwa drugi raz. Czy ta osoba w 5 lat nie nauczy się, żeby jednak unikać szybkiego prowadzenia samochodu? Znając wykopków to pewnie nie xD
  • Odpowiedz
@zaxang: Podchodzisz z empatią do człowieka, który ze względu na swoją decyzję zabił dwie osoby w wypadku, a nie podchodzisz z empatią do rodzin ofiar. Jasne, one kierują się emocjami więc j---ć ich uczucia, niech sobie młody posiedzi 5 lat i wróci do pełnoprawnego życia, do którego ofiary jego "wybryku" już nigdy nie wróca.

Zresztą, skoro to i tak nie wróci ofiarom życia, to po co go w ogóle zamykać?
  • Odpowiedz
@Flypho: Mam Ci tłumaczyć na czym polega wiezienie? Nie zależy mi na tym żebyś uwierzyl w moja tezę, jeśli uważasz że się mylę to przyjmuje to do wiadomości. Jeśli będzie Ci zależało dowiedzenie się dlaczego wiezienie funkcjonuje to na pewno znajdziesz odpowiedź.
  • Odpowiedz
@Velociraptor_w_kubku: Ze skrajności w skrajność. Jeśli lubisz taka rozmowę, to dlaczego nie dać mu 200 lat? Przecież i tak ten człowiek nie ma już życia. Wyjdzie zniszczony. A czemu nie dać mu 500 lat? XD wytłumacz mi gdzie tu brak empatii do rodziny? Czuje większą empatię do rodziny ofiar niż do niego. Równie dobrze mogę powiedzieć, że skoro Ty nie jesteś za kara śmierci dla niego to również nie czujesz
  • Odpowiedz
@zaxang:
Nie masz mi niczego tłumaczyć. To było pytanie retoryczne sugerujące tylko ze p--------z xD. Czasem mi się zdarza być bardziej kulturalnym i widzisz jak to się kończy.
  • Odpowiedz