Aktywne Wpisy
krucjan +17
Czasem se myślę, że to w sumie jest p----------e, że udało mi się dojść do zżerania takich porcji, a jak sobie myślę, że są jeszcze zawodnicy, co potrafią zjeść 2x tyle jeszcze to w ogóle mózg staje. Nie wyobrażam sobie, że kiedyś będę w stanie osiągnąć taki poziom, ale z drugiej strony rok temu też sobie nie wyobrażałem, że dzisiaj będę w stanie zjeść tyle co zjadam. Czas pokaże.
#jedzzkrucjanem
#jedzzkrucjanem
Devih +2
@BoskiPrototyp: Tak se kupiłes to tak masz.
A tak serio, zastanowiłbym się czy faktycznie mają określone, że w tym terenie mogą przelatywać.
Po części dla mnie może to stanowić naruszenie dóbr osobistych poprzez zakłócenie np: prawa do spokojnego zamieszkiwania, prawo do korzystania ze środowiska naturalnego (no co, płoszą zwierzęta, a po to kupiłeś tam dom aby mieć kontakt z naturą ( ͡°
- o dom 100 000 zł tańszy niż w okolicy
- J----e helikoptery...
- J----e helikoptery...
Napisalem przecie że to otulina parku krajobrazowego... Nie tańszy tylko ok 50% więcej w tej okolicy... Dlaczego? Bo sąsiada mam 200 m od siebie a nie za płotem/ścianą... czytaj ze zrozumieniem.
Wolisz film z skokó spadochonowych US Army, Armee de Terre, Bundheswhery czy
Tak trochę bait i śmiech z wojska polskiego... nie jestem ekspertem może ty jesteś skakać można nad poligonem... Tyle w temacie. Zdjęcie z g---o telefonu roboczego... Tytuł: "Zajebiście w c--j tajne skoki mięsa do ćwiczeń celności piechoty".
Masz tekst TVP o polsko-amerykańskich szkoleniach. Nie napisałeś z czego miałem dać to masz to.
Czytałeś to co podałeś? Skoki z samolotu, zrzuty sprzętu. A nie z helikoptera 500 m nad ziemią.
Taka analogia bo to już #nocnazmiana, ćwiczysz może szczanie na odległość??? Nie bo nie ma to sensu... Jeszcze raz popatrz
Żeby nasi żołnierze ginęli z dumą w nowych czołgach???
Tutaj masz przykład konfliktu zbrojnego, jak myślisz do kogo nam bliżej?
https://youtu.be/4BCXy7EMiMY
Później będzie tak:
K---a jak ostatnio skakałem to nie musiałem mieć maski tlenowej i widziałem ludzi na ziemi a nie chmury...
Pozatym kawaleria powietrzna też ćwiczy skoki ze śmigłowców, bo i tak nie będą tego robić wrogowi nad głową tylko z dala od frontu, ale szubciej jakby mieli się w humvikach wozić. Nie, kawaleria powietrzna też jest przez USA zużywana. Przez każdy normalny kraj z resztą też.