Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 58
#mecz zdecydowana większość fazy pucharowej to był piłkarski miód, masa emocji i pięknej gry. Półfinały to w ogóle było dla mnie mistrzostwo - aż do tego wydrukowanego karnego. Cały czar prysł, z emocji zostało zdenerwowanie i bezradność. Nie miałbym nic przeciwko gdyby Anglia wygrała bo zagrali w końcu mecz, za który można było ich polubić. Ale żeby wygrali sprawiedliwie. Nagle cały czar Euro dla mnie prysł. Mam nadzieję, że Włosi rozjadą Anglię, została mi tylko chęć by dostali po dupie za dzisiaj. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@PolskiHusarz: zdecydowana większość ludzi łącznie z ważnymi personami angielskiej piłki mówi, że karnego nie było, ale troll musi się wypowiedzieć by pojechać mitycznym wykopkom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Merdarion_PL może i tak ale wiesz co gdyby dania grała super i Anglicy dostali karniaka po którym by wygrali to bym był z toba. Tylko że Dania l nic nie gralA cały mecz i czekali tylko na karniaki
  • Odpowiedz
  • 0
@Nacr00xx: Duńczycy rzeczywiście w końcówce się nie pokazali z dobrej strony. Jednak Anglicy mogli spokojnie zasłużyć sobie na zwycięstwo normalnie i wtedy by nie było żadnego problemu bo zagrali naprawdę super mecz. Po prostu zwycięstwo po czymś takim jedyne co daje to niesmak. Sam nie wiem co bym czuł na zimno jako Anglik.
  • Odpowiedz