Aktywne Wpisy
tojestmultikonto +57
#diy #elektronika #hobby #zrobtosam #tojestmultikonto
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Zrobiłem podświetlenie do wyłącznika światła. Mostek prostowniczy, dwa rezystory 390k 1/4 W, kondensator 1 nF / 3kV i niebieska dioda dyfuzyjna. Dioda może posłużyć również za kontrolkę. Jest podłączona między L i N (mam dodatkowy przewód N w puszce, więc jest to osobny obwód elektryczny omijający oświetlenie i działający non stop niezależnie od tego czy światło jest
Operator_imadla +448
Miasto #plock daje 20 milionów na klub Wisła Płock i 100zlotych na ośrodki adopcyjne xD
Termin już dawno minął.
Na stronie się nie da, byłem w punktach to każdy tylko Pfizerem szczepi a ja miałem Moderne. Nie mogę nawet zlokalizować na stronie który punkt szczepi czym bo to i to było dostępne tylko jak układałem pierwszy termin. Musiałbym w ciemno chodzić od punktu do punktu i się prosić xD a telefonów większość nie odbiera xD
#covid19 #koronawirus #szczepienia #szczepionka #nfz #sluzbazdrowia
i też tak se pomyślałem może do innego punktu spytać czy by oni nie mogli w swoim systemie IKP coś zrobić?
W-------m się i poszedłem, a w domu oddzwonił do mnie typ z mojego punktu i mam termin xD