Aktywne Wpisy

xydeN- 0
Mirki potrzebuje pomocy
W piątek mam randkę i jest to mega ważna sprawa dla mnie.
Mam w planie zrobić niespodziankę i zabrać ją nad jezioro tak mniej więcej przed zachodem słońca bo jest w takim miejscu mega widok na to i planuje zrobić pilnik, ale kompletnie nie wiem co mam przygotować, bo ona też jest trochę wybredna jeśli chodzi o jedzenie
Polećcie jakies szybkie i łatwe przepisy z jedzeniem na zimno w
W piątek mam randkę i jest to mega ważna sprawa dla mnie.
Mam w planie zrobić niespodziankę i zabrać ją nad jezioro tak mniej więcej przed zachodem słońca bo jest w takim miejscu mega widok na to i planuje zrobić pilnik, ale kompletnie nie wiem co mam przygotować, bo ona też jest trochę wybredna jeśli chodzi o jedzenie
Polećcie jakies szybkie i łatwe przepisy z jedzeniem na zimno w

Co wlać do gruza?
- Valvoline 17.4% (19)
- Eneos 3.7% (4)
- Motul 22.9% (25)
- Liqui Moly 15.6% (17)
- Elf 6.4% (7)
- Mobil1 6.4% (7)
- Ravenol 7.3% (8)
- Shell 11.0% (12)
- PMO 2.8% (3)
- Mannol 6.4% (7)

dobra bo trochę się zamotałem. mam na localu (win8, wamp) stronę wordpressową i potrzebuję ją zobaczyć pod prawdziwym ie8. mam zaistalowanego oraclowego #virtualbox , a tam xpeka z rzeczonym cudem inżynierii i myśli technicznej microsoftu. do pliku hosts na xpeku dodałem sobie wpis z IP kompa-hosta o treści mniej więcej takiej:
192.168.0.103 outer.project
na kompie-hoście są już dalej jakieś virtual hosty które robią co trzeba. ip jest dobre, nawet wcześniej mi to działało ale jakoś przestało. tylko wcześniej łączyłem się z routerem po kablu, a teraz po wifi. to ma znaczenie? bo na xpeku normalnie mam dostęp do internetu
tl;dr: czarownik czarownik zepsuć mi się pokrętło od hosta
Komentarz usunięty przez autora
przypomnę się jutro, wprawdzie nie będę w stanie odtworzyć warunków jakie mam teraz ale może coś się uda zaimprowizować :)
start -> uruchom -> cmd enter
tracert 192.168.0.1 8080
@entrop:
dzisiaj rano zmieniłem tylko ip na aktualne i wszystko śmiga.
Komentarz usunięty przez autora
http://tomasz-strak.home.pl/files/ipconfig.txt
W każdym razie IP powinien być w hosts wpisany chyba 192.168.56.1