Aktywne Wpisy

marcus777 +10
Czytam wasze wpisy o imponujących wynikach typu 150% od początku roku i patrzę na swoje marne 7% (i to po piątkowym odbiciu) z dużym bólem. Mimo jednostkowych pozycji, które zrobiły po 100%, to przez ich wielkość, -10% na innych pożarł cały zysk tych zyskownych.
Opchnąłem MU w szczycie i zebrałem ostatni dołek. Dokupiłem też sndk, nvda, cien (aktualnie strata -6%), lite. Jestem byczo nastawiony na najbliższe tygodnie.
W Polsce zebrałem LPP, a
Opchnąłem MU w szczycie i zebrałem ostatni dołek. Dokupiłem też sndk, nvda, cien (aktualnie strata -6%), lite. Jestem byczo nastawiony na najbliższe tygodnie.
W Polsce zebrałem LPP, a

Teuvo +34
siedzę tu już z wami prawie dwa i pół roku, jeszcze trochę i będę mógł ubiegać się o wcześniejsze zwolnienie za dobre sprawowanie

dobra bo trochę się zamotałem. mam na localu (win8, wamp) stronę wordpressową i potrzebuję ją zobaczyć pod prawdziwym ie8. mam zaistalowanego oraclowego #virtualbox , a tam xpeka z rzeczonym cudem inżynierii i myśli technicznej microsoftu. do pliku hosts na xpeku dodałem sobie wpis z IP kompa-hosta o treści mniej więcej takiej:
192.168.0.103 outer.project
na kompie-hoście są już dalej jakieś virtual hosty które robią co trzeba. ip jest dobre, nawet wcześniej mi to działało ale jakoś przestało. tylko wcześniej łączyłem się z routerem po kablu, a teraz po wifi. to ma znaczenie? bo na xpeku normalnie mam dostęp do internetu
tl;dr: czarownik czarownik zepsuć mi się pokrętło od hosta
Komentarz usunięty przez autora
przypomnę się jutro, wprawdzie nie będę w stanie odtworzyć warunków jakie mam teraz ale może coś się uda zaimprowizować :)
start -> uruchom -> cmd enter
tracert 192.168.0.1 8080
@entrop:
dzisiaj rano zmieniłem tylko ip na aktualne i wszystko śmiga.
Komentarz usunięty przez autora
http://tomasz-strak.home.pl/files/ipconfig.txt
W każdym razie IP powinien być w hosts wpisany chyba 192.168.56.1