Wpis z mikrobloga

@suluf: no tak, fakt że jak ktoś nosi bluzę z orłem to automatycznie jest prawakiem, a każda bluza z orłem jest prawacka. W ogóle orzeł jest prawacki, czyli wychodzi na to że osoby o lewicowych poglądach nie mają nic wspólnego z flagą czy godłem Polski Lol, zmień leki ( ͡° ͜ʖ ͡°)

+: @Nygas232, @sawa12721, @JarosG
  • Odpowiedz
@Back_Space: Po co mnie wołasz? Ja już wiem, że ty na pewno orłem nie jesteś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Twój poziom wyciągania wniosków z d--y może się jedynie równać poziomowi akrobatyki twoich wpisów. Aż żal jak wy prawaki musicie się namordować i nawykręcać, żeby zaczarować rzeczywistość XD
  • Odpowiedz
@JarosG: Po co mnie wołasz? Ja już wiem, że ty na pewno orłem nie jesteś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Twój poziom wyciągania wniosków z d--y może się jedynie równać poziomowi akrobatyki twoich wpisów. Aż żal jak wy lewaki musicie się namordować i nawykręcać, żeby zaczarować rzeczywistość XD
  • Odpowiedz
@suluf: no tak, fakt że jak ktoś nosi bluzę z orłem to automatycznie jest prawakiem

@Back_Space: Pisze to osoba która twierdzi że lewaki się przebierają za prawakow żeby na nich było
  • Odpowiedz
@Back_Space: no tak, fakt o podstępnych lewakach noszący prawackie bluzy i popełniający przestępstwa żeby poszło na konto prawakow

@suluf: Pisze to osoba która twierdzi że lewaki stają się prawakami w momencie ubrania bluzy z orłem. Pisze to osba, która bluzę z orłem nazywa "prawacką bluzą"

+: @JarosG
  • Odpowiedz