Aktywne Wpisy
Lewusx +63
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
#neuropa #bekazprawakow #bekaznarodowcow #polska #patologiazewsi #4konserwy #konfederacja
+: @Nygas232, @sawa12721, @JarosG
Twój poziom wyciągania wniosków z d--y może się jedynie równać poziomowi akrobatyki twoich wpisów. Aż żal jak wy prawaki musicie się namordować i nawykręcać, żeby zaczarować rzeczywistość XD
Twój poziom wyciągania wniosków z d--y może się jedynie równać poziomowi akrobatyki twoich wpisów. Aż żal jak wy lewaki musicie się namordować i nawykręcać, żeby zaczarować rzeczywistość XD
@Back_Space: Pisze to osoba która twierdzi że lewaki się przebierają za prawakow żeby na nich było
@suluf: Pisze to osoba która twierdzi że lewaki stają się prawakami w momencie ubrania bluzy z orłem. Pisze to osba, która bluzę z orłem nazywa "prawacką bluzą"
+: @JarosG
@Back_Space:
Dokładnie, perfekcyjnie opisałeś obrazkiem słowa @suluf, na które zwróciłem uwagę. Bo to co napisał, był właśnie fikołkiem.