Aktywne Wpisy

abc3 +161

CzlowiekMagnetowid +372
Chcę się pochwalić, że oscamowałem scamerów na 70 zł.
Jakiś typ napisał do mnie na whatsuppie o wypełnianie ankiet, a że miałem dobry humor to odpisywałem mu bzdurki udawając 57 letniego weterana.
Wypełniłem potem mu jakąś ankietę na telegramie w 20 sekund i spytał mnie o dane do przelewu, więc podałem wszystko fejkowe oprócz nr konta i jakie było moje zdziwienie jak 5 minut później dostałem przelew na 2 dychy xd
Potem
Jakiś typ napisał do mnie na whatsuppie o wypełnianie ankiet, a że miałem dobry humor to odpisywałem mu bzdurki udawając 57 letniego weterana.
Wypełniłem potem mu jakąś ankietę na telegramie w 20 sekund i spytał mnie o dane do przelewu, więc podałem wszystko fejkowe oprócz nr konta i jakie było moje zdziwienie jak 5 minut później dostałem przelew na 2 dychy xd
Potem
źródło: 1000010521
Pobierz

Fajnie, że po kliknięciu na "Obtain a registration key online"
Microsoft przekierowuje mnie na tą stronę...
źródło: comment_5jeWNrxthgRiF3IXVp3cmbtO9x3CGd8k.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@KrzaQ2: tylko że ja potrzebuję Visual Studio do programowania plików .dll, a nie Quick Time.
@KrzaQ2: używam. Zbyt często zresztą. I dalej wolę Visuala, po prostu zbyt długo się nim bawię i po prostu się do niego przyzwyczaiłem, żeby nagle zmieniać IDE na inne. ;)
Qt Creator to świetne IDE do C++ z wbudowanym wsparciem kontroli wersji, wielu kompilatorów itd. Jak najbardziej nadaje się do programowania w C i C++ w ogóle niezwiązanego z Qt.
W sumie w Qt Creatorze brak mi 2 funkcji:
1) remote debugging (jestem pewien, ƶe się da, ale trzeba przyznać, ƶe w VS to jest łatwe i
@KrzaQ2: Tobie w Sumie też ale pewnie nie trzeba