Aktywne Wpisy
milmigu +3
#tinder #badoo #seks
Po zakończeniu wieloletniego związku z niedojrzałym emocjonalnie facetem, uzależnionym od gier postanowiłam zaszaleć na tinderze. Nie planowałam, że tak to będzie wyglądać, ale właśnie zaliczyłam ruchanie życia, nie wiedząc, ile dotychczas mnie ominęło. Bezwstydnie po X latach bycia zaszczutą dziewczynką ze wsi pozwoliłam sobie na serie orgazmów.
Facet 9 lat starszy. Ja pierwsza do niego zagadałam, że ma "cute loczki". Zmieniliśmy komunikator, później gadaliśmy przez telefon ponad 3h. Typ
Po zakończeniu wieloletniego związku z niedojrzałym emocjonalnie facetem, uzależnionym od gier postanowiłam zaszaleć na tinderze. Nie planowałam, że tak to będzie wyglądać, ale właśnie zaliczyłam ruchanie życia, nie wiedząc, ile dotychczas mnie ominęło. Bezwstydnie po X latach bycia zaszczutą dziewczynką ze wsi pozwoliłam sobie na serie orgazmów.
Facet 9 lat starszy. Ja pierwsza do niego zagadałam, że ma "cute loczki". Zmieniliśmy komunikator, później gadaliśmy przez telefon ponad 3h. Typ
Czego się boicie najbardziej?
Ja się boję trwałego sparaliżowania - najbardziej takiego, że wszystko widzę, ale nie mogę się ruszyć ani nic powiedzieć. W dalszej kolejności boję się śmierci bliskiego członka rodziny, a podium zamyka rak odbytu i sranie do worka (stomia). A u was?
#zdrowie #kiciochpyta #strach #pytanie
Ja się boję trwałego sparaliżowania - najbardziej takiego, że wszystko widzę, ale nie mogę się ruszyć ani nic powiedzieć. W dalszej kolejności boję się śmierci bliskiego członka rodziny, a podium zamyka rak odbytu i sranie do worka (stomia). A u was?
#zdrowie #kiciochpyta #strach #pytanie
Zapraszam do dyskusji.
#antykapitalizm #socjalizm #konfederacja #libertarianizm #bekazlewactwa
@amantadeusz: Niekoniecznie, wśród wyborców lewicy jest wielu ludzi mających własną działalność gospodarczą
bo każdy chciałby wybrać system w którym będzie sobie lepiej radzić?
Wydaję mi się, że z tego, że socjalizm popierały zazwyczaj niższe klasy społeczne, a co za tym idzie niedoedukowane masy, które nie stać było na podstawową edukację, aczkolwiek było sporo socjalistów, którzy mogli się poszczycić inteligencją i wiedzą.
Może to prawda, ale niczym tego nie popierasz i prosisz o dyskusję xD
kto tak ci powiedzial? korwin? berkowicz? xD a moze hoppe? xD
Ale w pewien sposób to nawet ciekawe, bo sam swoją osobą potwierdzasz to o czym mówię w tym wpisie.
- nie znasz definicji kapitalizmu
- nie rozumiesz absolutnych podstaw ekonomii
- w kontrze do faktu, że teraz obecnie praktycznie we wszystkich rozwiniętych krajach na świecie mamy kapitalizm rzucasz nazwiskami ludzi, z których przynajmniej 66.(6)% uważa że jest dokładnie odwrotnie. Czyli nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.
Na moje oko IQ w okolicach 80-85. Poniżej -1 sigmy, niebezpiecznie blisko granicy lekkiego upośledzenia umysłowego. Jesteś samospełniającą się przepowiednią z mojego wpisu.