Wpis z mikrobloga

Siema Mirki, ja tu tylko przywitać się chciałem i zarazem przychodzę do Was z #problem który meczy mnie od poprzedniej nocy. Otóż - nigdy szczególnie nie cierpiałem na #bezsennosc , zawsze mogę normalnie sypiać (co prawda muszę mieć kompletną ciszę i spokój, by w ogóle usnąć) ale poprzedniej nocy nie przespałem ani minuty z c--j wie jakiego powodu. Położyłem się do łóżka tak jak zawsze, aktualnie nie jestem pod żadnym stresem ani niczego nie przeżywam i nie zamierzam w najbliższym czasie, pełen chill i wyjebka. Może nie byłoby to dziwne, gdyby nie to, że takie sytuacje zdarzają mi się co jakiś czas np. co 2-3 miesiące i nie są regularne. Ktoś coś miał podobnego, bądź znajdzie się tu jakiś Mirek #lekarz ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#sen #przegryw #mirkokoksy #jestemnowy
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OralElaborar: generalnie lekarzem nie jestem ale wydaje mi się, że dobrym pomysłem jest nie patrzeć w ekran telefonu/kompa przez spaniem, gdzieś tam kiedyś usłyszałem, że może to powodować problemy ze snem
  • Odpowiedz
@Miler111111: cpac sie da hehe najlepeij kawe wypic przed. Ale benzo lepsze, jak juz bym mial isc prywatnie to bym wysepil lorafen na luzie ale nie lubie go. Moze bromazepam by dał na jakies problemy spoleczme fobie jakby sie jakąś historyjke ułożyło
  • Odpowiedz