Aktywne Wpisy

witam12 +325
Chciałeś zwrócić butelki w sklepie do którego masz najbliżej? Nich z tych rzeczy, musisz dymać z worem niezgniecionyh śmieci do sklepu w którym je kupiłeś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
#systemkaucyjny #aldi #z---------------a
źródło: 1000028038
Pobierz
MG78 +85
Spytacie dlaczego ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
A bo napisałem książkę o Japonii i właśnie odwiedziłem magazyn, w którym mogłem je zobaczyć i podpisać te, które dziś wyruszą do pierwszych czytelników.
Jeśli ktoś z Was zamówił Poznaj Japonię na PoznajJaponie.pl lub na Allegro to jego książka też się tam znajduje i jutro w dniu oficjalnej premiery powinna trafić do paczkomatu.
To
źródło: IMG_0657
Pobierz

#zegarki #zegarkiboners #watchboners
źródło: comment_1625222193ocfi4mLI0Ax2RcQMCRkRxH.jpg
Pobierz@UnderThePressure: Kurde też miałem problemy z nimi. Słaba firma, mentalnie i biznesowo w latach 90...
Niestety tylko oni mieli zegarek który szukałem... Tyle nerwów
@UnderThePressure: Opinia na podstawie ilu zakupów?
Bransoleta jubilee też tak goli łapę jak te niby-oyster ze zwijanej blachy w każdy seiko 5?
Co do zakupów z jomashop, kupowałem u nich wielokrotnie od Glycine po Balla (o ile pamiętam zawsze przez ich konto ebay, dużo wygodniej), nie miałem problemów.
Ja się w---w i anulowałem zamówienie, ale następnego dnia zamówiłem znowu xD Co zrobić, jak już tak ciężko znaleźć te stare piątki Seiko, a kupiłem ją na prezent. Ale nigdy więcej Jomashop. W sumie czekam od 13 maja, sami sobie odpowiedzcie czy warto. Wg mnie nie.