Wpis z mikrobloga

w tym miejscu nie ma miejsca na dwa pojazdy na jednym pasie. ergo jedzie jak najbardziej poprawnie

@Im_from_alaska: Ja na rondzie zawsze jadę środkiem, bo debile w samochodach nie traktują rowerzystów jak innych uczestników drogi, tylko spychają z drogi, bo on musi już zjechać ronda.

• Odpowiedz
@Flaklypa o muj borze pan kierowca zesrał się bo musiał kilkaset metrów pojechać 30 km/h. Dobrze, że to cywilizowany kraj i szybko potrafią wyplenić polacką szkołę jazdy odpowiednio wysokimi mandatami.
  • Odpowiedz
@Flaklypa: Na wszystkich rondach i przed nimi nawet należy tak robić, w innym wypadku zostanie się zepchniętym przez tokyo drift nieumiejącym w zakręty..
  • Odpowiedz
@Im_from_alaska: @guru8: @Flaklypa: Tylko debile jeżdżą środkiem pasa po drodze. 4 zasady na kursie to aby trzymać sie jak najbliżej prawej strony jezdni. Nawet gdy robiłem kurs na motocykl to musiałem jeździć prawą stroną pasa. I to nawet się argumentuje tym, że po prostu jest łatwiej kogoś wyprzedzić.

Macie w ogóle prawo jazdy? Kolejny popis wykopowych ekspertów
  • Odpowiedz
I to nawet się argumentuje tym, że po prostu jest łatwiej kogoś wyprzedzić.

@Marek1991: gdzie ty chcesz wyprzedzać przed rondem, przed przejściem dla pieszych, gdzie pasy są oddzielone wysepkami? xD to chyba ty to prawo jazdy na ten motocykl robiłeś w jakimś wietnamie gdzie nie przestrzega się żadnych przepisów na drodze xD
  • Odpowiedz
@Marek1991: xDDDDDD po pierwsze należy jechać "jak najbliżej prawej krawędzi". po drugie, bezpośrednio przed skrzyżowaniem rowerzysta czy kierujący motocyklem może jechać środkiem jezdni xD

oddaj lepiej to prawo jazdy zanim zrobisz komuś krzywdę
  • Odpowiedz