Aktywne Wpisy
erni13 +413
Muszę wam przyznać, że to niegłupi widok z okna hotelu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoją drogą noc z piątku na sobotę kosztowała w Rondzie z takim widokiem 70e. Apartament z dwoma pokojami i kuchnia. No i ofc balkon z takim widokiem
Ciekawe ile by zażyczyli sobie w Polsce XD
#podroze #podrozojzwykopem #polska #hiszpania
Swoją drogą noc z piątku na sobotę kosztowała w Rondzie z takim widokiem 70e. Apartament z dwoma pokojami i kuchnia. No i ofc balkon z takim widokiem
Ciekawe ile by zażyczyli sobie w Polsce XD
#podroze #podrozojzwykopem #polska #hiszpania
Polejmnie +92
Moje wyniki z ostatnich treningów to 5x5:
Przysiad 130 kg
Wyciskanie na płaskiej 75 kg
Wiosłowanie 72.5 kg
Wyciskanie żołnierskie 50 kg
Martwy ciąg tutaj akurat 1x5 140 kg
Nie bardzo leży mi robienie przysiadów co trening. Teraz jak w poniedziałek zrobiłem te 5x5 130kg, to dzisiaj mam jeszcze lekkie zakwasy, mimo że wcześniej miałem tylko po paru pierwszych treningach. No i dzisiaj postanowiłem sobie odpuścić przysiady i robić dalej według treningu + dodałem parę serii na martwy, triceps i biceps.
Chciałbym zmienić plan treningowy, najlepiej też na FBW, tak żeby max 1.5h na siłowni spędzić i robić to 3 razy w tygodniu.
Macie jakieś plany treningowe do polecenia?
Zależy mi na tym, żeby były te podstawowe ćwiczenia wielostawowe + ewentualnie jakieś izolowane. Żeby z treningu na trening było widać ten progres w ciężarze, tak jak w stronglifts gdzie się dokłada 2.5 kg., no wiadomo na izolowanych ćwiczeniach takiego progresu nie będzie.
Podciągnąć się nie dam rady, bo jestem ulany, więc najlepiej jakbyście podali ćwiczenia zastępcze, chyba że macie patenty jak się podciągać łatwiej.
Na koniec jeszcze, czy znacie jakąś apkę na androida na siłownie, podobną do stronglifts? Taką żeby śledzić wyniki. I nie chodzi mi o wbudowany z systemem notatnik ( ͡° ͜ʖ ͡°)